Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «λιώνει» με την αγκαλιά Ασημίνας-Νικηφόρου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «λιώνει» με την αγκαλιά Ασημίνας-Νικηφόρου

27 tweets που αποθέωσαν τη σκηνή του πρώην ζευγαριού.

Τέσσερις ημέρες πέρασαν από το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών και η αγαπημένη σου σειρά επέστρεψε και πάλι δυναμικά. Το επεισόδιο της Δευτέρας (18/10) δεν είχε πολύ δράση, είχε όμως την καλύτερη σκηνή ever. Μία σκηνή που είχαμε να δούμε σχεδόν από τον πρώτο κύκλο και ομολογουμένως είχε λείψει πολύ στους fans της σειράς.

Το είχες δει στο τρέιλερ της ημέρας, όμως δεν περίμενες πως θα συμβεί πραγματικά. Νικηφόρος και Ασημίνα αγκαλιάστηκαν και το Twitter «έλιωσε».

asimina nikiforos1

Ασημίνα και Νικηφόρος ανταλλάζουν την πιο τρυφερή και αληθινή αγκαλιά και το Twitter δεν αντέχει

Ο Νικηφόρος βρέθηκε στο Διαφάνι μετά από καιρό και στο σπίτι των Σταμίραινων για τα γενέθλια του μικρού Σέργιου. Και μπορεί η παρουσία της Μυρσίνης να αναστάτωσε όλους τους παρευρισκόμενους , αλλά χαροποίησε τον μικρό Σέργιο που είδε τη γιαγιά του.


https://www.instagram.com/p/CVC069MIe73

Και όσο απολαυστική και να ήταν η σκηνή της Ελένης με τη Μυρσίνη, η στιγμή που ήρθε το τετ-α-τετ Ασημίνας-Νικηφόρου ήταν όλα τα λεφτά. Η σκηνή ξύπνησε μνήμες πρώτου κύκλου και το Twitter πραγματικά «έλιωσε».

Οι fans των Άγριων Μελισσών από τότε που ξεκίνησαν είχαν ένα αγαπημένο ζευγάρι, και αυτό δεν ήταν άλλο από τον Νικηφόρο με την Ασημίνα. Οι εξελίξεις τους χώρισαν, όμως οι AN fans τους θέλουν και πάλι μαζί.

Άγριες Μέλισσες: Η ζήλια του Κωνσταντή και οι «κεραυνοί» της Πηνελόπης ξετρέλαναν το Twitter

Νικηφόρος-Ασημίνα ή Δρόσω Κωνσταντής;

Μετά το crush των Ασημίνα-Νικηφόρου, οι fans απέκτησαν αυτό των Δρόσω και Κωνσταντή. Ακόμη ένα ζευγάρι που απέκτησε φανατικό κοινό, όμως το χώρισαν οι εξελίξεις (του σεναρίου πάντα). Βέβαια μιλάμε για δύο αδερφές και δύο αδερφούς, οπότε το να παντρευτεί η Δρόσω με τον Κωνσταντή –για εκείνα τα χρόνια- είναι αδύνατον, όσο ο Νικηφόρος με την Ασημίνα είναι ακόμη σύζυγοι στα χαρτιά.

Oι φανς στο Twitter εχθές ζητούσαν απεγνωσμένα την επανασύνδεση του Νικηφόρου με την Ασημίνα, όμως αν αυτό συμβεί, σημαίνει πως η Δρόσω και ο Κωνσταντής δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί.



Μέχρι να βγει το πόρισμα των Twitter fans για το πιο ζευγάρι προτιμούν περισσότερο, μπες στη gallery και δες τα tweets που «έλιωσαν» το Twitter.