Γη της ελιάς: Οι αποκαλύψεις για την Αθηνά συγκλόνισαν το κοινό και το Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Οι αποκαλύψεις για την Αθηνά συγκλόνισαν το κοινό και το Twitter

Η μαμά της μπήκε φυλακή για να τη γλιτώσει.

Για πρώτη φορά, βλέπουμε το Twitter να... λέει καλό λόγο για τον Δημήτρη, τον κακό ήρωα της Γης της ελιάς. Και αυτό επειδή χάρη σε εκείνον οι τηλεθεατές ανακάλυψαν επιτέλους τον λόγο για τον οποίο η μητέρα της Αθηνάς (Μάρω Κοντού) είχε μπει στη φυλακή ως ένοχη για δολοφονία, αλλά για να καλύψει την κόρη της. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα βρίσκει επιτέλους τον Αλέξη και τον απειλεί πως αν δεν μπει σε ψυχιατρείο, θα τον καταγγείλει.


https://www.instagram.com/p/CVLrg5EACM4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις στη Γη της ελιάς

Ο Δημήτρης πλέον κρατάει στο χέρι την Αθηνά λόγω του μυστικού της μητέρας της. Ωστόσο, δεν ξέρει όμως ακόμα ότι εκείνη έκανε το φόνο. Το Twitter, όμως, το ανακάλυψε και αποφάνθηκε ότι η Αθηνά σκότωσε τον εραστή της μητέρας της και εκείνη μπήκε φυλακή για χάρη του παιδιού της.

Ο Δημήτρης πλέον ξέρει πολλά με τα οποία μπορεί να «κάψει» ανά πάσα ώρα και στιγμή την Αθηνά και αισθάνεται πανίσχυρος. Ακόμη και στο αποψινό επεισόδιο, όταν του κάνει παρατήρηση η Αθηνά λέγοντάς του ότι έχει παραμελήσει τη δουλειά του, εκείνος την αντιμετωπίζει επιθετικά.



Τα... κόλπα του Αλέξη δεν έπιασαν

Όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξης είχε εξαφανιστεί τόσες μέρες μόνο και μόνο για να κάνει τη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, να ανησυχήσει, και να γλιτώσει από τα χειρότερα. Έλα, όμως, που η Μαργαρίτα τον βρίσκει και μόνο διαλλακτική δεν είναι μαζί του. Τον απειλεί πως αν δεν μπει στο ψυχιατρείο, δε θα χρειαστεί καν να τον μηνύσει η Μυρτάλη, αφού θα το κάνει η ίδια και δε θα τον λυπηθεί καθόλου για αυτό. Τι νόμιζε δηλαδή ο Αλέξης; Ότι θα περάσει έτσι η τρέλα που έκανε;

Γη της ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος διεκδικεί την Ιουλία και το Twitter ξεσηκώνεται

Η ώρα της δίκης έφτασε

Το ταξίδι της Μυρτάλης και της Ιουλίας στην Αθήνα αποδεικνύεται άγονο, καθώς ο ντετέκτιβ δεν τους δίνει κάποια χρήσιμη πληροφορία. Το μοναδικό πράγμα που τους αποκαλύπτει είναι ότι ο Ιπποκράτης Βρεττάκος τον είχε βάλει να παρακολουθεί την Αθηνά γιατί υποπτευόταν πως τον απατά. Έτσι, γυρίζουν στη Μάνη χωρίς κάποιο τρανταχτό στοιχείο στα χέρια τους που να αποδεικνύει ότι ο πατέρας της Μυρτάλης έπεσε θύμα απάτης και έτσι έγραψε τα πάντα στην Αθηνά. Επομένως, περιμένουμε πώς και πώς τι θα γίνει με τη δίκη και αν θα δικαιωθεί η Μυρτάλη...