Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη- Η τρυφερή ευχή της Αθηνάς Οικονομάκου για τη φίλη της (video)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη- Η τρυφερή ευχή της Αθηνάς Οικονομάκου για τη φίλη της (video)

Η Βάσω Λασκαράκη γίνεται 42 ετών και οι πρώτες ευχές ξεκίνησαν.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (19/10) η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός σβήνει 42 κεράκια στην τούρτα της, και οι πρώτες ευχές στα social media ξεκίνησαν. Η Αθηνά Οικονομάκου ευχήθηκε στη φίλη και κουμπάρα της μέσα από το Instagram account της και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι διαδικτυακές ευχές στην ηθοποιό.

Η 42χρονη πλέον ηθοποιός έχει ήδη αρχίσει να κάνει repost τα μηνύματα των φίλων της, με τα stories της να γεμίζουν με ευχές.

vasolaskaraki 244569899 371834661268113 4024904879217437950 n

Το post της Αθηνάς Οικονομάκου για τα γενέθλια της Λασκαράκη

Αθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη είναι εδώ και χρόνια φίλες, ενώ πριν από δύο χρόνια περίπου η φιλία αυτή σφραγίστηκε και με μία κουμπαριά. Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τη Νικόλ Παναγιώτου και την Εύη Πρεβενά βάφτισαν τον γιο της ηθοποιού και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Μάξιμο.

Η Αθηνά νωρίς το πρωί έκανε μια ανάρτηση στο Instagram account της, στην οποία ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Βάσω. Στη φωτογραφία που ανέβασε, οι δύο φίλες ποζάρουν μαζί χαρούμενες και πολύ χαμογελαστές, με το caption να αναφέρει: «Να σε χαιρόμαστε Σου μου!! Σ’ αγαπώ ως τον ουρανό και ακόμη παραπέρα».



Το Instagram της Λασκαράκη γέμισε με ευχές

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν ήταν ο μόνος άνθρωπος που ευχήθηκε στη Βάσω Λασκαράκη. Τις δικές της ευχές έστειλε και η φίλη της Νικόλ Παναγιώτου, αλλά και η Εύη Πρεβενά.

«Να σε χαίρομαι, να σε αγαπώ, να σε καμαρώνω και να σε θαυμάζω! Πάντα και για πάντα! #σεολαμαζι», έγραφε το post με την κοινή τους φωτογραφία που έκανε η στιλίστρια Νικόλ Παναγιώτου, ενώ η Εύη έφτιαξε ένα βίντεο κολάζ με φωτογραφίες τους με το caption πολύ λιτά να αναφέρει «happy birthday love».

Μέσα στα story της υπήρχαν επίσης και ευχές από τα fan clubs της, ενώ κι εκείνη έκανε το δικό της post.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η δημόσια αφιέρωση στη Βάσω Λασκαράκη και το story για τη Δέσποινα Βανδή

Η πρώτη ανάρτηση της Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Η Βάσω Λασκαράκη που σήμερα γίνεται 42 ετών, μέσα σε όλες αυτές τις ευχές που έκανε repost, έκανε κι ένα δικό της story, στο οποίο πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρου και γεμάτη χαρά. Μάλιστα η ίδια χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «τρελή» για να περιγράψει τον εαυτό της.



Δες τις ευχές στη gallery παρακάτω.