Αγγελική Νικολούλη: Η αποκάλυψη για την δολοφονία της Καρολάιν και τα άγνωστα μηνύματα με τον Μπάμπη

Πατούλια Κατερίνα
Αγγελική Νικολούλη: Η αποκάλυψη για την δολοφονία της Καρολάιν και τα άγνωστα μηνύματα με τον Μπάμπη

Η Νικολούλη μας προετοίμασε για την πρεμιέρα στο MEGA.

Την Παρασκευή αυτή, η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με την εκπομπή έρευνάς της, το Φως στο Τούνελ, στο MEGA στις 23.20 το βράδυ.

Η Νικολούλη ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έκανε αποκαλύψεις για το νέο της ξεκίνημα, τη δολοφονία της Καρολάιν αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Αέρας ανανέωσης στο MEGA, ετοιμαζόμαστε για ωραία πράγματα, θα δείτε ιδιαίτερα πράγματα την Παρασκευή, ακόμα και μάρτυρες που δεν θέλουν να φανούν», τόνισε η Νικολούλη για το νέο της ξεκίνημα, στον σταθμό στον οποίο έκανε τα πρώτα της βήματα, παράλληλα με την Ελένη Μενεγάκη όπως τόνισε και η ίδια.


https://www.instagram.com/p/CUw-QKzovNu

Η αποκάλυψη της Νικολούλη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Θέλω να μας θυμίσει τι συνέβη το καλοκαίρι στην τελευταία εκπομπή στον Alpha», είπε η Ελένη στο ξεκίνημα της εκπομπής της και η Νικολούλη έκανε την αποκάλυψη:

«Ήταν έκτακτη εκπομπή, αποχαιρέτησα και βγήκα ξανά, συνέλαβαν τον πιλότο, τον δολοφόνο της Καρολάιν, είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων. Είχα σκοπό να πάω σπίτι του, να ανεβούμε μαζί στη σοφίτα, εκεί που δολοφονήθηκε η γυναίκα του, να μου μιλήσει εκεί, κάτι τέτοιο δεν έγινε, το απέφευγε, είχα νιώσει όμως πως κάτι έτρεχε».

Φως στο Τούνελ: Το μοτίβο που ακολουθεί η Αγγελική Νικολούλη πρόδωσε την αλήθεια

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στη Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή στον Alpha, πριν την έκτακτη και πριν τη σύλληχη του Μπάμπη, του συζυγοκτόνου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Τότε, η Ελένη, ήθελε να μάθει από τη Νικολούλη τι συνέβη στη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά η Αγγελική είχε αποφύγει να της πει λεπτομέρειες.

«Μου είπε κάτι γαλλικά μπερδεμένα, δεν ήθελε να μου πει με λίγα λόγια».



«Εγώ δεν ήθελα να κάνω τον ξερόλα, ήθελα μεθοδικά να κάνω κάποια πράγματα, ο άνθρωπος αυτός είχε πείσει μέχρι και τις αρχές για το δράμα που έζησε, είχα καταλάβει πως είναι ένας άνθρωπος που έλεγε ψέματα. Δεν έλεγε ποτέ το όνομα της γυναίκας του, μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και είδα το άλλο του πρόσωπο, είδα πως στον εκνευρισμό του αντιδρά και αλλάζει, πέφτει η μάσκα του. Αυτά τα μηνύματα που βγήκαν ήταν μερικά από αυτά που είχαμε ανταλλάξει».

Τι θα δούμε στην εκπομπή της πρεμιέρας:

Η Αγγελική Νικολούλη ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τι θα δούμε την Παρασκευή στην πρεμιέρα για το Φως στο Τούνελ στο MEGA αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα ασχοληθεί με την υπόθεση στα Γλυκά Νερά.

Το σχόλιο της Νικολούλη για τις γυναικοκτονίες:

Η Αγγελική Νικολούλη, σχολίασε και την έξαρση που υπάρχει τους τελευταίους μήνες στη δολοφονία γυναικών από τους συντρόφους τους και τόνισε:

Πιστεύω πως στις γυναικοκτονίες, πρέπει να σημάνουμε τον συναγερμό, πολλές γυναίκες πιστεύουν πως ο άλλος θα αλλάξει. Αν σου δώσει τα σημάδια, να αντιδράσεις, να ζητήσεις βοήθεια, ακόμα κι αν δεν βοηθήσει η οικογένεια, υπάρχουν δομές να βοηθήσουν, πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να σταθούμε στα πόδια μας και να αντιδράσουμε».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Νικολούλη αστειεύτηκε μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να βρει γαμπρό.

Όταν η Ελένη απόρησε γιατί η Νικολούλη είναι μόνη ενώ προσέχει και φροντίζει τόσο τον εαυτό της, η ίδια αποκάλυψε:

«Δεν έτυχε, δεν πέτυχε»

Κι όταν η Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να μάθει ποιες είναι οι υποθέσεις εκείνες που συγκλόνισαν την Αγγελική στα χρόνια που κάνει ρεπορτάζ, η ίδια μίλησε με ονόματα: