Άγριες Μέλισσες: Το Twitter λάτρεψε τον Λευτέρη-Η κίνηση που θύμισε τον Νικηφόρο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter λάτρεψε τον Λευτέρη-Η κίνηση που θύμισε τον Νικηφόρο

Οι fans των Άγριων Μελισσών βρήκαν τον «αντικαταστάτη» του Νικηφόρου.

Ήρεμα ήταν το βράδυ της Τρίτης (19/10) τα πράγματα στις Άγριες Μέλισσες και στο Διαφάνι, μέχρι τη στιγμή που ο Λευτέρης έκανε την κίνηση ματ. Ο γιος του Ακύλα Μεγαρίτη που όπως έχεις παρατηρήσει καμία σχέση δεν έχει με τον πατέρα του, έχει έρθει πολύ κοντά με τη Δρόσω, η οποία του εκμυστηρεύτηκε τις φοβίες τους, πως ο πατέρας του είναι αυτός που παγίδεψε τον Λάμπρο.

Και μετά το ξέσπασμα και τις προσβολές του Ακύλα για την επιλογή του να αναλάβει το πολιτιστικό κομμάτι στη νομαρχία, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Μία κίνηση του Λευτέρη έκανε το Twitter να τον συγκρίνει με τον Νικηφόρο

Ο Λευτέρης δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τον πατέρα του και αυτό φάνηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η απόρριψη και η προσβολή είναι μόνιμες από τον Ακύλα προς τον γιο του και έχει γίνει ξεκάθαρο στο κοινό, πως τον φοβάται και δεν τον θέλει καθόλου.

Γι’ αυτό με αφορμή μια ημικρανία της μητέρας του Ζωής ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο, άνοιξε την τσάντα του πατέρα του και βρήκε μέσα σε άπειρα χαρτιά μια λίστα με ονόματα. Μέσα σε αυτά υπήρχε κι εκείνο του Λάμπρου.

Μόλις οι Twitter fans τον είδαν να ψάχνει, θυμήθηκαν σκηνές του πρώτου κύκλου, όταν ο Νικηφόρος έψαχνε τα πράγματα του Δούκα, και σκεφτόταν το να τον προδώσει.


https://www.instagram.com/p/CVNgpmSqXXY

Τα tweets τα είπαν όλα και οι αναμνήσεις έπεσαν βροχή. Η κορύφωση της κίνησής του ήρθε όταν πήγε στη Δρόσω και της αποκάλυψε τι βρήκε.

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «λιώνει» με την αγκαλιά Ασημίνας-Νικηφόρου

Ακύλας και Νικηφόρος μονοπώλησαν το Twitter

Πριν ο Λευτέρης προβεί στην κίνηση ματ, στη νομαρχία συναντήθηκαν Ακύλας και Νικηφόρος, με έναν διάλογο να αποθεώνεται από το Twitter.

Ο Νικηφόρος έβαλε στην θέση του τον Ακύλα, ενώ η κίνηση του Μεγαρίτη να φτιάξει τον γιακά του Νικηφόρου εξόργισε τους fans που έλεγαν και ξαναέλεγαν να τον αφήσει ήσυχο.



Λευτέρης και Νικηφόρος έγιναν οι αγαπημένοι του Twitter και έπεται συνέχεια.