Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε πάρτυ - έκπληξη στη Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Πατούλια Κατερίνα
Ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε πάρτυ - έκπληξη στη Βάσω Λασκαράκη για τα γενέθλιά της

Η έκπληξη που έκανε τη Λασκαράκη να χαμογελάσει: Έτσι γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της.

Τα γενέθλιά της είχε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία έγινε 42 ετών. Η ηθοποιός δέχτηκε από το πρωί τις ευχές των φίλων της αλλά η πιο ξεχωριστή ήταν εκείνη του συζύγου της.

Οι ευχές στη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτιαξε μια βίντεο- ανάρτηση στο Instagram με πολλές κοινές φωτογραφίες με την ηθοποιό και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και όσα γενέθλια έρχονται να τα περνάς κοντά μου. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Σ´αγαπώ @vasolaskaraki #vasolaskaraki #mylove #happybirthday».

Εννοείται πως η ηθοποιός απάντησε στον καλό της με τον οποίο είναι παντρεμένη τα τελευταία δύο χρόνια.

Το πάρτυ- γενεθλίων που έκανε ο Σουλτάτος στη Λασκαράκη

Μπορεί η Λασκαράκη να γιόρτασε και με τους συναδέλφους της στα Ξένα Χέρια της ΕΡΤ κόβωντας μια τούρτα – έκπληξη, ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος είχε κανονίσει ένα πάρτυ γενεθλίων με όλους τους αγαπημένους φίλους της συζύγου του.


https://www.instagram.com/p/CVLxKiYIb-k

Εκεί και η κουμπάρα της Βάσως, Αθηνά Οικονομάκου που άφησε τη Σιέννα και τον Μάξιμο σπίτι και διασκέδασε στο πλευρό της Λασκαράκη αλλά και η Νικόλ Παναγιώτου.



Πάντως, η 42χρονη φάνηκε ξαφνιασμένη με την έκπληξη αυτή στο στέκι της Αθήνας και έδειχνε να ψελλίζει στον αγαπημένο της πως πάλι κατάφερε να την ξαφνιάσει.

Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη- Η τρυφερή ευχή της Αθηνάς Οικονομάκου για τη φίλη της (video)



Λευτέρης Σουλτάτος: Η δημόσια αφιέρωση στη Βάσω Λασκαράκη και το story για τη Δέσποινα Βανδή

To ευχαριστώ της Λασκαράκη:

Η ίδια η ηθοποιός φρόντισε να ευχαριστήσει τον σύζυγό της και τους φίλους της για το πάρτυ που ετοίμασαν τονίζοντας:

Ειλικρινά δεν έχω λόγια για τον άντρα μου και τους φίλους μου που για 10 μέρες σχεδίαζαν ένα πάρτυ έκπληξη πίσω από την πλάτη μου …… σας ευχαριστώ τοοοοσο πολύ . Η συγκίνηση μου ήταν τεράστια γιατί κάποιοι ταξίδεψαν για μια μέρα για να μου ευχηθούν , καποιοι ανέβαλαν επαγγελματικα ταξίδια , καποιοι λόγω COVID δεν κυκλοφορούν και γενικά μεταξύ μας γνωρίζουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας με τα πάνω κ κάτω …. κι όμως ήτανε όλοι εκεί κρυμμένοι δεν ξέρω πόση ώρα, δεν ξέρω κάν πως συγχρονιστήκανε πως τα κατάφεραν …ξέρω όμως ότι έχουμε μια σχέση ανιδιοτελή χωρις απαιτήσεις αγαπιόμαστε καταλαβαινόμαστε και τίποτα δεν αλλάζει που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε πιο συχνά κι όταν βρισκόμαστε είναι σαν να είμαστε μαζί και χθες και προχθές … τα 42 με υποδέχτηκαν φαντασμαγορικά.
Ήτανε όλοι εκεί.
@lefteris.soultatos δεν θα μπορούσες να είσαι πιο υπέροχος.
@panos__mylonas είσαι ο καλύτερος #partnerincrime που θα μπορούσαμε να έχουμε στην ζωή μας».

Δες στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το πάρτυ- έκπληξη.