Νίκος Κουρής: Η φετινή έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε τι τον συνδέει με τον Ζάχο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νίκος Κουρής: Η φετινή έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε τι τον συνδέει με τον Ζάχο

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες.

Το βράδυ της Τρίτης (19/10) μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είχε καλεσμένο στην εκπομπή του, τον Νίκο Κουρή.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιού, για την 10ετή απουσία του από την τηλεόραση, αλλά και για τον ρόλο του ως Ζάχος στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ο Ζάχος να είναι συνταγματάρχης και σύμφωνος με το νέο καθεστώς, είναι όμως πολύ καλός σαν ρόλος και το κοινό τον έχει λατρέψει.

kouris

Ο Νίκος Κουρής Μιλάει για τον Ζάχο Λυκογιάννη των Άγριων Μελισσών

Ο 48χρονος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νίκος Κουρής, είχε δέκα χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση, όμως οι Άγριες Μέλισσες τον κέρδισαν για πολλούς και διάφορους λόγους.

«Ο ρόλος είναι εντελώς απέναντι από τα πιστεύω μου, αλλά επειδή το κάνω εγώ και επειδή ο Ζάχος είναι ένας ρόλος που δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι, είναι πολύ ιδεαλιστής, είναι νομίζω ο πιο καλός από όλους γιατί δεν έχει μυστικά κίνητρα και φιλοδοξίες, έχει μια ιδεολογία, έχει μια ελπίδα ότι το καθεστώς θα φέρει κάτι καλό, μου αρέσει. Είναι πλανημένος ο Ζάχος, και σαν ηθοποιός μου αρέσει αυτή η πλάνη», ανέφερε ο Νίκος Κουρής.

Ο 48χρονος ηθοποιός εκθείασε επίσης και τον σκηνοθέτη της σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη διανομή των ρόλων, ενώ ανέφερε πως και ο ίδιος πέρασε από casting για να πάρει τον ρόλο και αυτό το θεωρεί πολύ τιμητικό.



Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε

Γιατί έλειψε δέκα χρόνια από την τηλεόραση

Η τελευταία φορά που είδες στην τηλεόραση τον Νίκο Κουρή ήταν τη σεζόν 2009-2010 στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «4». Στη συζήτησή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απουσία του, λέγοντας πως ο κύριος λόγος της πολυετούς αυτής απουσίας ήταν κυρίως ο χρόνος.



Ο ηθοποιός ανέφερε πως έδωσε περισσότερη βαρύτητα στο θέατρο, το οποίο ήταν και είναι η πρώτη προτεραιότητά του, ωστόσο επειδή είναι μια δουλειά πολύ κουραστική, επίπονη, ψυχοφθόρα, αλλά και ευχάριστη συνάμα, με τη μεσολάβηση της πανδημίας, επαναπροσδιόρισε αυτές τις προτεραιότητές του.