Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει μια...ναζιάρα γυναίκα που θα κυνηγήσει πάλι τους κακούς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει μια...ναζιάρα γυναίκα που θα κυνηγήσει πάλι τους κακούς

Θηλυκός Batman στο τρέιλερ της εκπομπής της 

Η Μις Μάρμπλ της ελληνικής τηλεόρασης, η ρεκορντγούμαν της αστυνομικής έρευνας Αγγελική Νικολούλη, κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή στις 23.00 στο Mega με το Φώς στο Τούνελ, πανέτοιμη για νέες αποκαλύψεις και την εξιχνίαση των πιο δύσκολων υποθέσεων. Μέχρι τότε μας θύμισε για μια ακόμη φορά πως παραμένει εκτός από σκληρή και πειθαρχημένη δημοσιογράφος μια γυναίκα με ξεχωριστό medalite και χαρά έφηβης.


https://www.instagram.com/p/CVNo_BnIc2m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν χθες το μεσημέρι δεν προλάβατε να την δείτε στην πρώτη της συνέντευξη, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τότε είναι ευκαιρία να σας θυμίσουμε τα βασικά points που καθιστούν αυτή τη γυναίκα, αγαπημένη σε όλες τις ηλικίες του τηλεοπτικού κοινού. Πρώτον γιατί είναι απενοχοποιημένη για την εικόνα της. Δεν χρειάζεται να το παίζει σιδηρά κυρία όταν σβήνουν τα φώτα από το «Φώς στο τούνελ» . «Όταν σε άκουσα πριν Ελένη να με λες καλό κορίτσι είπα τώρα είμαστε έτοιμη να βρούμε και τον γαμπρό» είπε με ξεχωριστό νάζι και γέλια η Αγγελική Νικολούλη.






Αυτό το νάζι που συνήθως χρησιμοποιεί όταν είναι χαρούμενη και αισθάνεται οικεία με τον συνομιλητή της. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αυτό το νάζι αλά Αλίκη Βουγιουκλάκη στο παρελθόν στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά (το 1996 αρχικά και αργότερα και στον Alpha) είναι στοιχείο του χαρακτήρα της και όχι κάτι προσποιητό. Δεύτερον γιατί είτε μιλά για την δουλειά της, είτε για το αν έχει κάνει botox, μιλά σαν ένας κανονικός άνθρωπος.


https://www.instagram.com/p/CQq9XqKDtwr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading



Και τρίτον γιατί έχει καταφέρει να γίνει οικεία σε όλες τις γυναίκες με το πως διαχειρίζεται τον χρόνο που περνά και τις ρυτίδες της. Που γλεντάει το κάθε της λεπτό. Που θα φύγει για μέρες για εκδρομές στα βουνά ή που θα ξενυχτήσει στα μπουζούκια. Οι φίλοι της πάντα μνημονεύουν τον εξωστρεφή και αλλέγκρο χαρακτήρα της. ‘Όσο για το γιατί λόγο που δεν ξαναπαντρεύτηκε δήλωσε πάλι με χαμόγελο και νάζι «Γιατί δεν έτυχε ή γιατί ίσως δεν πέτυχε». Ατάκα χωρίς στόμφο και υπερβολικές αναλύσεις.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Καρολάιν

Η Αγγελική Nικολούλη, όπως πάντα δουλεύει νυχθημερόν για να είναι πανέτοιμη για την εκπομπή της. Και δουλεύει με τα ωράρια ενός ρεπόρτερ και όχι μιας παρουσιαάστριας. Η καινοτομία της φετινής εκπομπής είναι η ενεργοποίηση της στήλης με τους μάρτυρες που θέλουν να μείνουν στην σκιά. Δηλαδή όλους εκείνους που δεν θα θέλουν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους αλλά θα θέλουν όμως να αποκαλύψουν τα μυστικά τους που θα οδηγήσουν στην σύλληψη των ενόχων ή στην εύρεση των αγνοουμένων.

Αγγελική Νικολούλη: Η αποκάλυψη για την δολοφονία της Καρολάιν και τα άγνωστα μηνύματα με τον Μπάμπη


https://www.instagram.com/p/CUw-QKzovNu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά η εκπομπή θα ξεκινήσει με την υπόθεση με την οποία έκλεισε πέρυσι στον Alpha, δηλαδή με την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως τόσο για αυτό όσο και για άλλες γυναικοκτονίες.

Για να ελαφρύνουμε ωστόσο την ατμόσφαιρα, το εντυπωσιακό τρέιλερ της φετινής εκπομπής της μας θύμισε λίγο και το αντίστοιχο σήμα του….Batman.



Αλλά κάπως έτσι δεν αισθανόμαστε την Αγγελική Νικολούλη, αυτά τα 27 χρόνια της εκπομπής της; Σαν την καλή και μαχητική πολεμίστρια που όχι μόνο θα βρεί αλλά θα μας σώσει από τους κακούς ότι και να γίνει;