Βανδή - Βίσση: Η συνάντηση που δεν είδαμε και τα stories που την πρόδωσαν στο Instagram

Βανδή - Βίσση: Η συνάντηση που δεν είδαμε και τα stories που την πρόδωσαν στο Instagram

Βίσση και Βανδή βρέθηκαν στο ίδιο στέκι με τη Μαρία Καβογιάννη.

Πρεμιέρα είχε χτες το Τρίτο Στεφάνι στο Θέατρο Παλλάς και η Μαρία Καβογιάννη με τη Μαρία Κίτσου αποθεώθηκαν από το κοινό που βρέθηκε στο θέατρο.

Ανάμεσα στους θεατές της παράστασης ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Σμαράγδα Καρύδη, η Χριστίνα Πολίτη αλλά και η Δέσποινα Βανδή.



Η συνάντηση μετά την παράσταση

Η Δέσποινα Βανδή είναι καλή φίλη με την Μαρία Καβογιάννη και έσπευσε να την στηρίξει και στην θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί κάνοντας μια σειρά από stories με την αγαπημένη της φίλη.

Μετά την παράσταση, Δέσποινα και Μαρία μαζί με φίλους όπως ο Λάκης Λαζόπουλος μαζεύτηκαν στο στέκι τους Athenee στη γνωστή συνάντηση μετά το θέατρο.

Η Καβογιάννη μοιράστηκε stories με τη Δέσποινα στο Instagram αλλά την ίδια ώρα, υπήρξαν stories της Καβογιάννη στο ίδιο ακριβώς στέκι μαζί με την Άννα Βίσση και μια διαφορετική παρέα.




Η Καβογιάννη με το ίδιο μαύρο φόρεμα τραγουδούσε αγκαλιά με την Άννα Βίσση στα stories που δημοσίευσε ο Χρύσανθος Πανάς.

8195 ILIOPOYLOS KITSOY GKOTSOPOYLOS DANIKAS KAVOGIANI 20102021

Αυτό που παραμένει άγνωστο είναι γιατί Δέσποινα και Άννα δεν έκαναν κοινή εμφάνιση στα social media και τι ακριβώς συνέβη στη συνάντηση αυτή στο ίδιο στέκι.

Γιατί η Δέσποινα Βανδή δεν θέλει τις Δευτέρες και γιατί η Βίσση δεν θα συνεργαστεί μαζί της (photos)


https://www.instagram.com/p/CJT8lWTpdya

Η συνεργασία που δεν έγινε:

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Δέσποινα Βανδή είχε εξηγήσει πως θέλει πολύ να βρεθεί on stage με τη Βίσση αλλά με τα μέτρα του covid19 η συνεργασία δεν προχώρησε.

Οι δύο τραγουδίστριες που συμφιλιώθηκαν πέρσι στο J2Us μετά από μια κόντρα που κράτησε πολλές δεκαετίες, ήρθαν κοντά χάρη στον Νίκο Κοκλώνη.



Και ενώ υπήρξαν κοινές εμφανίσεις μεταξύ τους, οι εμφανίσεις αυτές σταμάτησαν και η Δέσποινα δεν επισκέφτηκε ποτέ την Άννα στο Άλσος όπου τραγουδούσε μέχρι και πριν λίγο καιρό.