Σασμός: Βροχή τα σχόλια στο Twitter για την ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Βροχή τα σχόλια στο Twitter για την ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής

Μα γιατί κράτησε τόσο λίγο; Η σύγκριση με την σκηνή Κυπραίου και Μυρσίνης  

΄Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Αν και αναμενόμενο ως εξέλιξη στο σενάριο. Το φιλί, η αγκαλιά και η υπόνοια για ερωτική συνεύρεση στην συνέχεια μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής στον Σασμό στον Alpha, αρχικά εντυπωσίασε το κοινό και τo Twitter, αλλά μετά ήρθε η απογοήτευση. Γιατί ήταν τόσο μικρή η διάρκεια της σκηνής;



Μας άφησαν στην αγωνία…

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές και θαυμαστές της σειράς να ζήσουν την ένωση του ζευγαριού. Να δουν τον αγαπημένο τους δολοφόνο, να είναι για πρώτη φορά ευτυχισμένος. Η σκηνή θύμισε στην αρχή την αντίστοιχη μεταξύ Κυπραίου και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες στην ελιά, μόνο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αντίστοιχη με εκείνη που είχε γίνει viral. Γιατί δεν είχε εξέλιξη και κράτησε συνολικά για 30 δευτερόλεπτα. Και οι τηλεθεατές άρχισαν τα παράπονα «μα γιατί τόσο λίγο;» Και είχαν απόλυτο δίκιο. Μα δεν σκέφτηκαν τη δημοφιλία του Μαθιού;

Σασμός: Το φιλί του Μαθιού στην Βασιλική θα σου θυμίσει πολύ τις Άγριες Μέλισσες

myrsini elia

Ο Μαθιός δεν έχει τύψεις

Πάντως στο επεισόδιο που έρχεται σήμερα Πέμπτη, η Βασιλική που έχει ξαναβρεί το χαμόγελό της ρωτά τον Μαθιό, αν της κρατά μυστικά (που να ήξερες τι σου κρατά κρυφό) και εκείνος ενώ προς στιγμήν δειλιάζει, μετά κάνει πως δεν άκουσε. Ο ήρωάς μας δεν έχει τύψεις που δολοφόνησε τον άντρα που του στέρησε την δική του ευτυχία.


https://www.instagram.com/p/CVQyJ-hAz9-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίθεση number two

Αγκαζέ με την μαμά της η Στέλλα στους δρόμους του Ρεθύμνου και πέφτει πάνω στην Αργυρώ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Η μια την λέει Ηρώ, η άλλη Αργυρώ και γίνεται το έλα να δεις, γιατί επιτέλους καταλαβαίνει η Στέλλα ότι της έχει πει ψέματα και ότι τελικά αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου. Ελπίζουμε να μην ξανασυναντηθούν και τρίτη φορά και επαναλάβουν τα ίδια. Θα κουραστούμε.



Ο Αστέρης πάντως, ρομαντικός και ερωτευμένος διατηρεί τις ελπίδες του πως η αγάπη τους θα τα νικήσει όλα. Και την Στέλλα αλλά και την μαμά του Καλλιόπη που δεν τη βαστά ο τόπος από τα νεύρα της. Η Αργυρώ πάντως του μεταφέρει το φόβο της. «Και αν τελικά γίνουμε εχθροί μεταξύ μας;» Δεν έχει και άδικο…Πάντως για καλό και για κακό θα ζητήσει και την βοήθεια του Μαθιού.

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα σχόλια για την ερωτική σκηνή μικρής διάρκειας μεταξύ Μαθιού και Βασιλικής που δίχασε κοινό και Twitter.