Σασμός: Το φιλί του Μαθιού στην Βασιλική θα σου θυμίσει πολύ τις Άγριες Μέλισσες

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Το φιλί του Μαθιού στην Βασιλική θα σου θυμίσει πολύ τις Άγριες Μέλισσες

Δίπλα σε μια ελιά γίνονται ζευγάρι!

Ο Σασμός στον Alpha συνεχίζει να είναι ερωτικός και έχουμε νέες εξελίξεις. Η τρυφερή συνεύρεση του Μαθιού που για πρώτη φορά φιλά την Βασιλική, αλλά και ένα νέο ειδύλλιο, είναι μόνο λίγα από αυτά που θα μας απασχολήσουν. Και φυσικά τα σχέδια της Καλλιόπης που θα προσπαθήσει να ενώσει ξανά το γιό της με την Στέλλα. Ανεπιτυχώς.

Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο Μανόλης έδωσε spoiler


https://www.instagram.com/p/CVPvFHnApCc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ελιά...η ερωτική

Ο Μανώλης ξανά θα βρεθεί στο λάθος μέρος την λάθος ώρα. Θα δει τον Μαθιό να φιλά και να αγκαλιάζει με πάθος την Βασιλική και θα του κοπεί η μιλιά. Τώρα πια ξέρει τα κίνητρα που είχε ο Μαθιός για να δολοφονήσει τον Στεφανή. Μάλιστα θα φτάσει στο ένα βήμα πριν τον καταδώσει στην αστυνομία. Πάντως αυτή η ερωτική σκηνή μεταξύ του ζευγαριού, η πρώτη μάλιστα, μας θύμισε αρκετά την περιβόητη σκηνή της ερωτικής συνεύρεσής μεταξύ Κυπραίου και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες πάλι σε ελιά, που είχε γίνει viral.

myrsini elia

Το σχέδιο της Καλλιόπης ξεκινά

Ποιος την πιάνει την μαμά Σταματάκη, τώρα που έμαθε πως θα αποκτήσει εγγόνι. Παίρνει την τσάντα της και εμφανίζεται απρόσκλητη στο σπίτι των γονιών της Στέλλας για να τους πείσει να ενώσουν ξανά τα παιδιά τους. Εκείνοι βέβαια έχουν πιο μοντέρνες αντιλήψεις από εκείνη, οπότε προς το παρόν το σχέδιο δεν πάει καθόλου καλά.



Βέβαια η ανάμειξη της Καλλιόπης μόνο εντάσεις θα δημιουργήσει μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς.

Ο Πέτρος χωρίζει και ερωτεύεται ταυτόχρονα

Ο επιπόλαιος δεσμός του αδελφού της Αργυρώς, με την Μαίρη οδεύει προς το τέλος του. Κάποια στιγμή θα την ρωτήσει για το αν την ενδιαφέρει ο Μανώλης, αλλά εκείνη τον ειρωνεύεται. Και ξαφνικά θα βρεθεί στο δρόμο του Πέτρου μια νέα γυναίκα, η Σεμίνα, με την οποία θα γνωριστούν σε μια κόντρα με τις μηχανές τους.

Μέχρι να το μάθει η Θοδώρα και να γίνει…έξαλλη, έχουμε χρόνο ακόμη.