Η Salma Hayek γι΄ ακόμα μια φορά αυτοσαρκάζεται: «Ο ρόλος μου στο Eternals είναι ταπεινωτικός»

Ιωάννα Τζανή
Η Salma Hayek γι΄ ακόμα μια φορά αυτοσαρκάζεται: «Ο ρόλος μου στο Eternals είναι ταπεινωτικός»

«Είμαι κοντή με μεγάλο στήθος, δεν είναι έτσι μια συνηθισμένη superhero», υποστηρίζει η ηθοποιός.

Η Salma Hayek μίλησε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Ajak στη νέα ταινία της Marvel «Eternals» και τα όσα είπε μας έκαναν να καταλάβουμε ότι δεν είναι και τόσο... ικανοποιημένη από την εμφάνισή της στην ταινία.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021, η Μεξικανή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι μια πραγματικά ταπεινωτική εμπειρία γιατί είχα μεγάλες προσδοκίες».


https://www.instagram.com/p/CVNv6HyLMgU

Και συνέχισε:

«Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και αν δεν είχα, δεν θα είχα φτάσει ποτέ εδώ», είπε η Salma Hayek. «Αλλά στα μεγάλα όνειρα που έκανα, ήθελα να υποδυθώ μια σούπερ ηρωίδα, να συνεργαστώ με τους καλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου και να πρωταγωνιστήσω σε σπουδαίες ταινίες υπερπαραγωγής, όπως και σε ταινίες τέχνης. Μη με ρωτήσετε περισσότερα..».

Γενέθλια για την κόρη της Salma Hayek - Η σπάνια κοινή τους φωτογραφία

Το «Eternals» σηματοδοτεί το ντεμπούτο της 55χρονης ηθοποιού στην εταιρεία παραγωγής Marvel. Στην ταινία, η Hayek υποδύεται τη σοφή και πνευματική αρχηγό, με το όνομα Ajak.



Η Salma Hayek ξέρει να αυτοσαρκάζεται!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Salma Hayek δήλωσε ότι παρά την πολύχρονη καριέρα της ως ηθοποιός, δεν της είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια παρόμοια δουλειά, έτσι με τα χρόνια είχε αρχίσει να εγκαταλείπει αυτό το όνειρο. Έλα, όμως, που η ευκαιρία της ζωής της την περίμενε στη... γωνία. Και φυσικά, η διάσημη ηθοποιός δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη.

«Πάλευα για αυτό στα 20, στα 30 και στα 40 μου. Αυτοί έχασαν. Θα ήμουν υπέροχη σε μια ταινία τέχνης, όπως επίσης θα γινόμουν σπουδαία superhero, αλλά δεν το έβλεπαν», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Είναι περίεργο όταν, στα μέσα της δεκαετίας των 50 χρόνων σου, ένας λαμπρός σκηνοθέτης σού δίνει την ευκαιρία να κάνεις και τα δυο. Τελικά έκανα λάθος. Όλα είναι πιθανά να συμβούν».


https://www.instagram.com/p/CMrb0rFp7XP

Η star του Hollywood δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί, λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα «ταπεινωτικός» ο ρόλος που της δόθηκε, καθώς θεωρεί ότι δεν ταιριάζει η εικόνα μιας 50χρονης γυναίκας όπως εκείνη, με αυτή μιας κλασικής superhero.

«Είμαι κοντή με μεγάλο στήθος, δεν είναι έτσι μια συνηθισμένη superhero», ανέφερε. «Δεν είμαι μυώδης, δεν έχω κάνει botox».

Η Salma Hayek, επίσης, δήλωσε... έκπληκτη που της επέτρεψαν να ρίχνει γροθιές στην ταινία. «Δεν φοβήθηκαν για την ασφάλειά μου, ότι η γιαγιά θα έσπαγε στα δύο», είπε χιουμοριστικά.

Cover photo: @eternals