Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας ένωσε Νικηφόρο και Κωνσταντή και 13 tweets τους αποθέωσαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας ένωσε Νικηφόρο και Κωνσταντή και 13 tweets τους αποθέωσαν

Μετά την αγκαλιά Ασημίνας-Νικηφόρου, αυτή η σκηνή έγινε η αγαπημένη μας.

Η εβδομάδα στις Άγριες Μέλισσες ξεκίνησε με μια αγκαλιά, αυτή που μετά από καιρό μοιράστηκαν Ασημίνα και Νικηφόρος λίγο μετά τα γενέθλια του Σέργιου, και ολοκληρώθηκε με μία αγκαλιά.

Νικηφόρος και Κωνσταντής έκαναν την πιο cute αγκαλιά του επεισοδίου και το Twitter δεν μπόρεσε να αντέξει τόση αγάπη.

«Λιώνει το Twitter με την αγκαλιά Νικηφόρου-Κωνσταντή

Αν βλέπεις Άγριες Μέλισσες από την πρώτη μέρα, θα θυμάσαι πως Νικηφόρος και Κωνσταντής δεν είχαν ποτέ την ιδανική σχέση δύο αδερφών. Στα μέσα του δεύτερου κύκλου μάλιστα και όσο υπήρχε στη μέση η διεκδίκηση του μικρού Σέργιου από τη Δρόσω, τα δύο αδέρφια είχαν τόσο κακές σχέσεις, που κανένας δεν θα ξεχάσει τη σκηνή του τσακωμού τους, λίγο μετά τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη.



Τα δύο αδέρφια είχαν ανταλλάξει τρομερές προσβολές, ενώ δεν έλειψε και το ξύλο. Τα πράγματα όμως ήρθαν έτσι, που τους ένωσαν αυτά που τους χώριζαν κάποτε και τώρα είναι αχώριστοι. Οι καταστροφές στο χωριό από τη Μυρσίνη, τον Δούκα και τον Μελέτη και ο θάνατος του Μιλτιάδη και της Ανέτ ένωσαν τα τρία αδέρφια, τα οποία πλέον είναι απέναντί στους γονείς τους και έχουν καταθέσει και κατά του Δούκα μάλιστα.


https://www.instagram.com/p/CVSOdSlKsuZ

Κάποιες ατασθαλίες του Κωνσταντή λίγο έλειψαν να τους χωρίσουν ξανά, όμως ο Νώντας ένωσε τα Σεβαστόπαιδα (όπως τα αποκαλούν) και το Twitter τρελάθηκε.

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter «λιώνει» με την αγκαλιά Ασημίνας-Νικηφόρου

13 tweets αποθέωσαν Ροϊλό και Κουκουράκη

Το επεισόδιο της Πέμπτης (21/10) είχε πολλές έντονες σκηνές και αρκετό Ζάχο, όμως έκλεισε έτσι όπως ακριβώς άνοιξε. Με μια αγκαλιά, και αυτή η αγκαλιά ήταν η πιο γλυκιά, όμορφη και τρυφερή από όλες.


https://www.instagram.com/p/CVTioa1DfHm

Με μια μοναδική ερμηνεία από Αναστάση Ροϊλό και Γιάννη Κουκουράκη, το Twitter έπεσε στα πατώματα και δεν σταμάτησε να σχολιάζει την τρυφερή αγκαλιά των δύο αδερφών.