A Star Is Born: Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση και το Twitter αποθέωσε Cooper-Gaga

Νάνσυ Μητσοστέργιου
A Star Is Born: Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση και το Twitter αποθέωσε Cooper-Gaga

Lady Gaga και Bradley Cooper συγκλονίζουν με τις ερμηνείες τους.

Το A Star Is Born κυκλοφόρησε το 2018 στους κινηματογράφους, και τρία χρόνια μετά εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις όμορφες και ρομαντικές ιστορίες αγάπης. Είναι η τέταρτη κινηματογραφημένη εκδοχή της ταινίας του 1937, μετά το μιούζικαλ του 1954 και το μιούζικαλ του 1976.

To story ακολουθεί έναν γνωστό μουσικό (aka Bradley Cooper) με βαριά προβλήματα αλκοολισμού, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται μια νεαρή τραγουδίστρια (aka Lady Gaga).

Η αποθέωση Cooper-Gaga στο Twitter

Τρία χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία της ταινίας, επιτέλους έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση, και οι fans ενθουσιάστηκαν. Οι ερμηνείες των Bradley Cooper και Lady Gaga ήταν τόσο δυνατές, που μερικοί πρόδωσαν ακόμη και τον Σασμό για να τη δουν.

star2

Τα σχόλια στο Twitter λοιπόν για την πρεμιέρα αυτή δεν μπορούσαν να είναι τίποτα άλλο παρά αποθεωτικά.

H επιτυχία της πρώτης ταινίας των Lady Gaga-Bradley Cooper

Το A Star Is Born έκανε πρεμιέρα στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 31 Αυγούστου 2018 και κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 5 Οκτωβρίου 2018, από τη Warner Bros. Ήταν μια κριτική και εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από 436 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και λαμβάνοντας επαίνους για τις ερμηνείες των Cooper, Gaga και Elliott και τη σκηνοθεσία του Cooper, καθώς και για το σενάριο, τη φωτογραφία και τη μουσική.



House of Gucci: Η πρώτη εμφάνιση της Lady Gaga ως «μαύρη χήρα» και ο αγνώριστος Jared Leto (photos)

Η ταινία έλαβε πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υποψηφιοτήτων στα 91α βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Ηθοποιού (Cooper), Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας (Gaga) και Β' Ανδρικού Ρόλου (Elliott). Κέρδισε το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι για το «Shallow».

Κέρδισε επίσης πέντε υποψηφιότητες στα 76α Βραβεία Χρυσής Σφαίρας, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας – Δράμα, και κέρδισε το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι για το «Shallow». Το soundtrack της ταινίας έλαβε επτά υποψηφιότητες για Grammy, κέρδισε τέσσερις, και προτάθηκε για το βραβείο Grammy για το τραγούδι της χρονιάς δύο φορές.

Η αλησμόνητη ερμηνεία του Shallow στα Oscar

Η ταινία από μόνη της είναι τόσο ωραία και συνάμα συγκινητική, που και μόνο τα τραγούδια που λένε να ακούς, αρκεί για να τρέξει το δάκρυ κορόμηλο. Το Shallow ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σε τραγούδι, και ποιος μπορεί να ξεχάσει τη live ερμηνεία τους στα Oscar τον Φεβρουάριο του 2019;

Λίγο μετά το βραβείο Lady Gaga και Bradley Cooper ανέβηκαν στη σκηνή κι ερμήνευσαν μαζί το Shallow, με τα βλέμματα τους να τα λένε όλα. Εκείνο το βράδυ τα tabloids πήραν φωτιά γράφοντας και ξαναγράφοντας πως κάτι παίζει ανάμεσα σε Gaga και Cooper και αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην εμφάνισή τους για να το θυμηθείς.



Αν πάντως απόψε το βλέπαμε ξανά σε επανάληψη καθόλου δεν θα μας χάλαγε (ακούει κάποιος εκεί στο κανάλι;).