House of Gucci: Η πρώτη εμφάνιση της Lady Gaga ως «μαύρη χήρα» και ο αγνώριστος Jared Leto (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
House of Gucci: Η πρώτη εμφάνιση της Lady Gaga ως «μαύρη χήρα» και ο αγνώριστος Jared Leto (photos)

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και, ναι, το trailer της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε μας έχει ξετρελάνει! 

Σε λιγότερο από 3 μήνες και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο, αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία "House Of Gucci". Πρωταγωνιστές ηχηρά ονόματα της showbiz με την Lady Gaga και τον Jared Leto να συγκεντρώνουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Και βέβαια ο λατρεμένος Al Paccino, ο επίσης οσκαρικός Jeremy Irons και ο Adam Driver (τον οποίο αγαπήσαμε όλες στο Girls) ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το καστ δίνοντας extra αίγλη στην πιο #cantwait ταινία της χρονιάς.



Καστ αστέρων μεγάλου βεληνεκούς

Η 35χρονη Lady Gaga επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας της "A Star Is Born". Υποδύεται την περίφημη Patrizia Reggiani, γνωστή και ως "μαύρη χήρα", αφού μίσθωσε δύο εκτελεστές να σκοτώσουν τον πρώην σύζυγό της και κληρονόμο του θρυλικού οίκου μόδας, Maurizio Gucci. Τον ρόλο του δολοφονημένου θα υποδυθεί ο Adam Driver ενώ αίσθηση κάνει (φυσικά!) ο Jared Leto ως Paolo Gucci.

https://www.instagram.com/p/CR6lN_Rs-6c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για τον Ιταλικό οίκο αφού γιορτάζει 100 ενεργά χρόνια στη βιομηχανία της μόδας. Ο Ιταλικός οίκος μόδας διαγράφει ανοδική πορεία και παραμένει στην κορυφή της λίστας των luxury brands καθώς και στις προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού.

Το βιβλίο της Sara Gay Forden «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed» αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκε η ταινία ενώ ο σκηνοθέτης Ridley Scott θέλησε να αναδείξει πλήρως την ιστορία ενός από τους πιο εμβληματικούς οίκους μόδας.

https://www.instagram.com/p/CR60wt8gvvK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Jared Leto στα γυρίσματα είναι πραγματικά αγνώριστος.

House of Gucci: Η ταινία που κάθε fashion lover περιμένει να δει


https://www.instagram.com/p/CR8fmFisg6b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Girl Power: H Salma Hayek αποθεώνει τη Lady Gaga για το House of Gucci

Πηγή φωτογραφιών: @houseofguccimovie