Γη της ελιάς: Έρχεται καυτή ερωτική βραδιά για τον Φίλιππο και τη Βασιλική και το κοινό ανυπομονεί

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Έρχεται καυτή ερωτική βραδιά για τον Φίλιππο και τη Βασιλική και το κοινό ανυπομονεί

Είναι πια το top ζευγάρι της σειράς και αυτό ούτε και ο Ανδρέας Γεωργίου δεν το περίμενε!

Είναι πια χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο ζευγάρι του Twitter η Βασιλική και ο Φίλιππος στη Γη της ελιάς στο Mega και αυτό σίγουρα δεν το περίμενε ούτε η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, αλλά ούτε και ο Ανδρέας Γεωργίου. Σε κάθε σκηνή με το κρυφό ζευγαράκι της Μάνης, τα tweets «παίρνουν φωτιά», και αυτή τη φορά οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς για το επεισόδιο της Κυριακής (24/10/21) που θα τους δούμε να περνούν μαζί μια καυτή ερωτική βραδιά μακριά απ' όλους και απ' όλα.


https://www.instagram.com/tv/CVTWvr2gFZR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας κόντρα στη βεντέτα

Μπορεί οι οικογένειές τους λόγω της παλιάς βεντέτας να είναι ορκισμένοι αντίπαλοι και η μητέρα του Φίλιππου, η Χάιδω, να μη σταματά να καταριέται τους Καπερνάρους, τα παιδιά ωστόσο, ο Φίλιππος και η Βασιλική, είναι τόσο ερωτευμένα που δεν υπολογίζουν τίποτα. Οι τηλεθεατές, δε, απαιτούν συνεχώς περισσότερες σκηνές μαζί τους και το επόμενο επεισόδιο θα τους... αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

Και αυτή τη φορά, οι τηλεθεατές και φαν της σειράς θα δικαιωθούν. Άλλωστε δεν υπάρχει επεισόδιο της Γης της ελιάς, που το Twitter να μη σχολιάσει κάτι που να αφορά αυτούς τους δύο. Όταν μάλιστα δε βλέπουν σκηνές με τον Φίλιππο και την Βασιλική, αρχίζουν τη γκρίνια. Είμαστε μαζί τους!



Θα δικαιωθεί άραγε η Μυρτάλη;

Στα υπόλοιπα νέα της σειράς, επικρατεί ένας πανικός τόσο με τη διαθήκη του πατέρα της Μυρτάλης και πρώην συζύγου της Αθηνάς, όσο και με την αποκάλυψη ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου. Άραγε ο... κατά τ' άλλα καθώς πρέπει Μανιάτης, πώς θα απολογηθεί μόλις μαθευτεί στο χωριό ότι όχι μόνο είχε παράνομη σχέση όσο ήταν παντρεμένος, αλλά άφησε και έγκυο την ερωμένη του; Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον και θα χειροτερέψουν ακόμη περισσότερο, αφού η Αντιγόνη σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι.

Προς το παρόν, ο Ισίδωρος προσπαθεί μαζί με τον γιο του, τον Μάνο, και την αδελφή του, την Ιουλία, να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης κατά της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος με την Ιουλία καταφέρνουν να ανοίξουν τη θυρίδα και βρίσκουν μέσα και έναν περίεργο χάρτη, που τελικά θα τους φέρει πιο κοντά στην αλήθεια.

#Λέτε να υπάρχει κρυμμένος θησαυρός;