Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

Το Twitter αγαπά τις σκηνές Φίλιππου-Βασιλικής και απαιτεί περισσότερo love story.

Η Γης της ελιάς μας καθηλώνει καθημερινά με τις ραγδαίες εξελίξεις που δεν αφήνουν τη μικρή επαρχία της Μάνης να ηρεμήσει. Στο χθεσινό επεισόδιο (27/9/2021), μας κόπηκε η ανάσα όταν ο Ανέστης επιχείρησε να απαγάγει τη Μυρτάλη. Ο Αλέξης ευτυχώς καταφέρνει να τη σώσει από τα χέρια του κακοποιού τη μεταφέρει τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Η Μυρτάλη έχει χάσει το κινητό της και προσπαθεί να επικοινωνήσει με το αγόρι της, τον Στέφανο, από το κινητό του Αλέξη. Ο Στέφανος, όμως, εξαγριώνεται και η ζήλια τον κυριεύει. Νομίζει ότι η Μυρτάλη τον απατά με τον Αλέξη και ότι ήταν μαζί του όλες αυτές τις ώρες που ήταν εξαφανισμένη. Δεν της δίνει καν την ευκαιρία να του πει για την απόπειρα απαγωγής της.

Μόλις η Μυρτάλη επιστρέφει από τη Σπάρτη και πηγαίνει να βρει τον Στέφανο στο χωράφι, εκείνος της κάνει μια απίστευτη σκηνή ζήλιας και αρνείται να πιστέψει ο,τιδήποτε του λέει. Η Μυρτάλη εξαγριώνεται που δεν την εμπιστεύεται. και δεν καταφέρνει να συγκρατήσει τον θυμό της και τον χαστουκίζει, ανακοινώνοντάς του ότι χωρίζουν.

Τεταμένες οι σχέσεις Μυρτάλης - Στέφανου

Η κατάσταση Μυρτάλης και Στέφανου είναι δύσκολη... Οι δυο τους είναι θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, και δύσκολα θα κάνουν πίσω! Η Μυρτάλη θεωρεί ότι ο Στέφανος δεν την εμπιστεύεται και εκείνος πιστεύει πως έχει ξεκινήσει κάτι ανάμεσα σ' εκείνη και τον Αλέξη. Ο Αλέξης, από την άλλη, βρίσκει ευκαιρία να πολιορκήσει εκ νέου τη Μυρτάλη, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει για μια ακόμη φορά πως τον βλέπει μόνο σαν φίλο.

Γη της ελιάς: Και ξαφνικά ο Φίλιππος.... φιλούσε υπέροχα (τη Βασιλική) - Το νέο trend των social!


https://www.instagram.com/p/CUUkHotAUWJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Στέφανος, εκτός από τον χωρισμό που προσπαθεί να διαχειριστεί, έχει και άλλα θέματα να λύσει... Από τη στιγμή που έμαθε από την Αρετή ότι ο πατέρας του, ο Στάθης, είχε σχέση παλιά με την Ιουλία, τον καλεί να δώσει εξηγήσεις και τον προειδοποιεί να μην πληγώσει τη μητέρα του. Ο Στάθης βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και δεν ξέρει τι να κάνει.

Γη της ελιάς: Η Αθηνά εξοργίζεται όταν μαθαίνει την κρυφή σχέση του Δημήτρη και της Άννας



Το Twitter θέλει να βλέπει μαζί Φίλιππο - Βασιλική!

Και ενώ στη Μάνη επικρατεί ένας χαμός, η Βασιλική και ο Φίλιππος ζουν τον έρωτά τους, αποφασίζοντας ωστόσο να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή απ’ όλους για να την προστατέψουν, ενώ η Ιουλία με τον Στάθη δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Συναντιούνται και πάλι στην Καρδαμύλη και ανταλάσσουν λόγια αγάπης... Οι δυο τους ανυπομονούν να έρθει η στιγμή που θα είναι επίσημα μαζί!

Αυτό που βλέπουμε στο Twitter είναι ότι το τηλεοπτικό κοινό δείχνει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις ρομαντικές στιγμές μεταξύ Φίλιππου-Βαλικής και Στάθη-Ιουλίας και λιγότερο το απασχολεί ο χωρισμός Μυρτάλης-Στέφανου. Οι τηλεθεατές ταυτίζονται με τον έρωτα του πρώτου ζευγαριού και αγωνιούν να δουν αν θα καταφέρουν να κρατήσουν κρυφό τον δεσμό τους από τη μητέρα του Φίλιππου, τη Χάιδω, η οποία αν το μάθει... ποιος την κρατά!

Το μίσος της για την οικογένεια της Βασιλικής είναι τόσο μεγάλο, που δεν θέλουμε καν να φανταστούμε πώς θα αντιδράσει στο άκουσμα της σχέσης του γιου της με την κόρη των εχθρών της!

Το Twitter αγωνιά, επίσης, και για το πότε θα χωρίσει ο Στάθης και θα επιστρέψει μια και καλή στην αγκαλιά της Ιουλίας. Βέβαια, μόλις αποκαλυφθεί ο κρυφός δεσμός τους και το μάθει η Αρετή- που ζηλεύει έτσι κι αλλιώς την Ιουλία - αναμένονται αναπάντεχες αντιδράσεις!

i gi tis elias copy

Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην εύρεση του δολοφόνου...

Ο Δημήτρης είναι έξαλλος με τον Ανέστη γιατί απέτυχε για μια ακόμη φορά να ολοκληρώσει τα δολοφονικά σχέδιά του. Παρόλ' αυτά, οι εμμονή του Δημήτρη να εξοντώσει τη Μυρτάλη δεν κοπάζει. Δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να τη βγάλει από τη μέση. Στο μεταξύ, το νέο σκίτσο της αστυνομίας πλησιάζει πολύ στη φυσιογνωμία του «Πρωταθλητή» και ο Ανέστης ανησυχεί μήπως τον εντοπίσουν.

Spoiler! Μάνος και Μαρίνα παντρεύονται κρυφά στην Αθήνα

Χαρμόσυνα νέα μας περιμένουν στη Γη της ελιάς! Ο Μάνος και η Μαρίνα που τόσο πολύ θέλουμε να δούμε μαζί, μας το κάνουν το χατίρι και ανεβαίνουν τα σκαλιά του... δημαρχείου! Όχι στη Μάνη όμως, για ευνόητους λόγους... Η Χάιδω είναι ικανή να τους τα χαλάσει όλα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γι' αυτό το «παράνομο» ζευγαράκι επικαλείται κάποιες δουλειές και φεύγει κρυφά για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα.

Εκεί, ο Μάνος της προτείνει να παντρευτούν κρυφά. Η Μαρίνα, ενώ αρχικά μένει άναυδη, δέχεται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ΄ όλους.

Ο πατέρας του Μάνου, ο Ισίδωρος, έχει υποψιαστεί ότι ο γιος του βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει.

Πάντως, αυτός ο γάμος δε θα καταφέρει να μείνει κρυφός για πολύ καιρό!

Δες στη photo gallery πώς σχολίασαν οι χρήστες του Twitter το χθεσινό επεισόδιο!