H Νάταλι Κάκκαβα στο Queen.gr: «Δεν μου αρέσει η ίντριγκα ούτε είμαι σκληροπυρηνική»

Κατερίνα Μπούσιου
H Νάταλι Κάκκαβα στο Queen.gr: «Δεν μου αρέσει η ίντριγκα ούτε είμαι σκληροπυρηνική»

Τα 11 χρόνια γάμου, οι δύο γιοι της, το Big Brother το οποίο χαρακτηρίζει οικογενειακό παιχνίδι, η εκπομπή «Όλα γκουντ» στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο, το σοκ που την έκανε να μείνει για αρκετά χρόνια εκτός τηλεόρασης, η μόδα, η ομορφιά και το botox. Η παρουσιάστρια του καναλιού σε μια αποκλειστική συνέντευξη. 

«Όταν ο Γρηγόρης λείπει από το σπίτι, νιώθω ανασφάλεια» μου απαντά χαμογελώντας όταν της λέω το πόσο περίεργο μου φαίνεται που αυτοί οι δύο δεν είναι ποτέ χώρια, ούτε στη ζωή τους, αλλά ούτε στη δουλειά τους. Και η δεύτερη απορία μου είναι πώς προλαβαίνει να κάνει τόσα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η Νάταλι, όμως, έχει αποφασίσει να μη στέκεται σε δυσκολίες και φουρτούνες (που και τέτοιες αντιμετώπισε) και να κοιτά το παρόν με αισιοδοξία. Όλα γκουντ λοιπόν!

Έχεις δύο τηλεοπτικές εκπομπές, δύο γιους με πολλές δραστηριότητες, είσαι σύζυγος και παράλληλα είσαι και στο ζαχαροπλαστείο που έχετε φτιάξει με τον Γρηγόρη στο Λαγονήσι. Δεν είναι... πολλά;

Είμαι σε πανικό! (γελάει)... Με όλα αυτά που είπες και θα προσθέσω ότι αυτή τη στιγμή δειγματίζω και τα μαγιό της νέας μας συλλογής για τις εκθέσεις που θα ξεκινήσουν από τον Ιανουάριο. Είναι η βασική και αγαπημένη μου δραστηριότητα αυτή και είμαι σε οργασμό προετοιμασίας. Βρίσκομαι ήδη πέντε χρόνια στο χώρο της ένδυσης και από χρονιά σε χρονιά πάει ολοένα και καλύτερα. Ακόμη και η περσινή χρονιά με την πανδημία, ήταν για εμένα ανέλπιστα καλή χρονιά εμπορικά. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο για να εξελιχθώ.

Για λόγους οικονομικής ασφάλειας αναπτύξατε τα τελευταία χρόνια δραστηριότητες που είναι εκτός τηλεόρασης;

Όταν έκλεισε το Mega στο οποίο βρισκόμουν 18 χρόνια, κλυδωνίστηκα, πληγώθηκα. Θεωρούσα μέχρι τότε ότι θα πάρω σύνταξη από το κανάλι, αισθανόμουν ασφαλής. Ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που έγινε τότε και με τον τρόπο που έγινε που βρεθήκαμε όλοι ξαφνικά στο δρόμο. Είχα μια άρνηση να ξανασχοληθώ με το κομμάτι της τηλεόρασης. Για αυτό θελήσαμε να κάνουμε με τον Γρηγόρη κάτι δικό μας και πιο σίγουρο. Να εξαρτάται η δουλειά μας από εμάς και όχι από άλλους.

Με τον σύζυγό σου φαίνεται ότι, εκτός από την αγάπη, έχετε και χημεία στον τρόπο που σκέφτεστε και πρακτικά τη ζωή σας...

Ό,τι κάνουμε μαζί το κάνουμε μετά από σκέψη και συζήτηση μεταξύ μας. Τίποτε δεν κάνουμε αν και οι δυο δεν είμαστε σύμφωνοι 100%.


https://www.instagram.com/p/CUx9Lsiop-L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το πρόγραμμα των παιδιών σας επίσης είναι γεμάτο...

Τρεις φορές την εβδομάδα ο μεγάλος μου γιος ο Οδυσσέας, πηγαίνει στα Σπάτα για προπόνηση γιατί είναι στην ομάδα της ΑΕΚ, μια φορά επίσης την εβδομάδα έχει αγώνα, το ίδιο και ο μικρός μου ο Μάρκος, συν τις προπονήσεις, τα γερμανικά τους, τα αγγλικά τους και τα σχολεία!

Μοιράζεστε, όμως, τις ευθύνες και πρακτικά ως γονείς με τον Γρηγόρη;

Με άριστα το δέκα ο Γρηγόρης παίρνει 12 ως μπαμπάς. Στα μάτια μου είναι ο καλύτερος. Συμμετέχει πάρα πολύ στην καθημερινότητα των παιδιών μας.

Το να είσαι, όμως, με τον Γρηγόρη 24 ώρες το 24ωρο μαζί και στο σπίτι και στη δουλειά, δεν σας έφερε κάποιες φυσιολογικές εντάσεις ως ζευγάρι;

Είμαστε τυχεροί που σε ό τι και αν κάνουμε είμαστε μαζί. Στη δική μας περίπτωση, αυτό έχει λειτουργήσει πολύ καλά μεταξύ μας. Ακόμη και όταν εκείνος φεύγει με τα παιδιά από το σπίτι για τις δραστηριότητες τους -δεν ξέρω πως θα ακουστεί αυτό- αλλά μου λείπει, νιώθω ανασφάλεια! Δεν είμαστε από τα ζευγάρια που θα βγει ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον. Μας αρέσει να περνάμε καλά μαζί. Ανθίζουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Xωρίς να θέλω να επικρίνω τα ζευγάρια που κάνουν κάτι διαφορετικό από εμάς. Eννοείται ότι κάποιες στιγμές θα βρω χρόνο να πάω για ένα καφέ με τις φίλες μου.


https://www.instagram.com/p/COBEKK2BRFF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το Big Brother είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι»

Πάμε λίγο στα επαγγελματικά σας. Έχω παρατηρήσει ότι το Big Brother στην παρουσίαση το αντιμετωπίζετε κατά βάση χιουμοριστικά. Σε αντίθεση με αυτό που είναι το project που είναι από τη φύση του λίγο πιο ιντριγκαδόρικο, πιο σκληροπυρηνικό. Ήταν δική σας επιλογή;

Γνωρίζοντας κάποιος τον Γρηγόρη και εμένα, θα δει ότι όπως είμαστε στην καθημερινότητά μας και σχολιάζουμε το οτιδήποτε, το ίδιο κάνουμε και στο Big Brother ή στο Όλα γκουντ. Έχουμε άποψη, αλλά δεν είμαστε σκληροπυρηνικοί, αλλά ούτε και τοξικοί. Θέλω σε οτιδήποτε να βλέπω τη θετική πλευρά, δεν θα σχολιάσω κακοπροαίρετα. Μπορεί να ακουστεί οξύμωρο, αλλά θεωρώ ότι το Big Brother είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι. Ειδικά το live μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει μαζί με το παιδί του.

Δεν είναι, όμως, έτσι φτιαγμένο το format της εκπομπής. Το Big Brother είναι ένα reality. Με κόντρες, με ερωτικά στοιχεία και είναι για ενήλικες και μόνο. Αυτή η προσαρμογή έγινε γιατί εσείς το θέλατε;

Φυσικά και θέλαμε να δώσουμε έναν οικογενειακό τόνο στην παρουσίαση στο live. Ως οικοδεσπότες λοιπόν, όπως θα κάναμε ως οικοδεσπότες στον προσωπικό μας χώρο, αν ανοίγαμε στους παίκτες το δικό μας σπιτικό, οφείλουμε να είμαστε ευγενικοί, γλυκιοί και με χιούμορ με όλους. Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να δημιουργώ ίντριγκα. Και φέτος και η ίδια η παραγωγή δεν το θέλει αυτό. Αυτό πιστεύω πως ήταν και ένα από τα κριτήριο για την επιλογή μας από το κανάλι για την παρουσίαση.



Από την άλλη πλευρά υπάρχει η εκπομπή «Όλα γκουντ» κάθε Σαββατοκύριακο το μεσημέρι. Είναι ζόρικο γιατί χάνεις ελεύθερο χρόνο με τα παιδιά σου. Είναι ζόρικο και λόγω τηλεθέασης και ανταγωνισμού;

Μα και ποια τηλεοπτική ζώνη δεν είναι ανταγωνιστική φέτος; Είναι πολύ καλό, όμως, όλο αυτό που γίνεται, κυρίως για όλους αυτούς που ήταν άνεργοι και δεν είχαν δουλειά. Τόσες και άλλες τόσες εκπομπές να δημιουργηθούν για να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι να ζήσουν. Είναι όμως και ωραίο από την πλευρά του τηλεθεατή γιατί έχει περισσότερες επιλογές για να επιλέξει τι θα δει.

Έστω και αργότερα στο You tube, έχεις παρακολουθήσει την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και της Κατερίνας Καραβάτου με τη Μαρία Ηλιάκη για να δεις τι παίζουν οι ανταγωνίστριές σου;

Την εκπομπή της Ναταλίας την παρακολουθούσα πέρυσι από το σπίτι, αλλά φέτος να φανταστείς ούτε την δική μας δεν έχω προλάβει να δω σε βίντεο γιατί απλά δεν έχω χρόνο. Με το που τελειώνει η εκπομπή μας γυρνάω αμέσως στο σπίτι για να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου και αυτό είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι.

kakava play

Εκτός από μαγιό σκέφθηκες να κάνεις κάποια στιγμή μια γυναικεία συλλογή με ρούχα;

Δεν το έχω και πολύ με την μόδα! Δεν είναι το ατού μου, με την έννοια ότι δεν ξέρω να σχεδιάζω. Στην καθημερινότητά μου όλη την ημέρα κυκλοφορώ με φόρμες. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι εκπομπές μας με τους στυλίστες που με ντύνουν για να βλέπουν και οι γιοί μου την μαμά τους λίγο όμορφη! (γελάει)

Έχεις μια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς;

Ούτε και σε αυτό είμαι καλή, αλλά έχω σκεφτεί ότι τώρα που περνάνε τα χρόνια θα πρέπει να είμαι πιο τακτική στο κομμάτι της περιποίησης του προσώπου μου και του σώματος μου. Έχω υπάρξει βέβαια και τυχερή, έχω πολύ καλό Dna λόγω της μαμάς μου και δεν είχα αντιμετωπίσει προβλήματα με την επιδερμίδα μου. Προφανώς και έχω κάνει botox και συνεχίζω να κάνω μια φορά το χρόνο.