Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους ο Κωνσταντής συστήνει τη γάτα που έχει γίνει viral στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους ο Κωνσταντής συστήνει τη γάτα που έχει γίνει viral στο Twitter

Είναι αυτή η πιο διάσημη γάτα σε σειρά;

Η τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, με τον Κωνσταντή με το φανελάκι και τη γάτα του να αναστατώνει όλο το Twitter. Η συνεργασία γάτας Κωνσταντή αγαπήθηκε από το κοινό και ο τετράποδος φίλος του Σεβαστού έγινε viral σε χρόνο dt.

Έκτοτε την είδες ξανά σε κάποια σκόρπια επεισόδια, με εκείνο της Τετάρτης (που στέκεται στα σκοτάδια στον καναπέ όταν χτυπάει το τηλέφωνο) να είναι το πιο πρόσφατο πλάνο που την επανέφερε στο προσκήνιο. Κι αφού το Twitter άρχισε να αναζητάει ξανά τη γάτα ο Κωνσταντής έκανε την κίνηση ματ.


https://www.instagram.com/p/CVU3G4KKcYL

Ο Κωσταντής πόζαρε με τη γάτα και τη σύστησε επιτέλους στο κοινό

Λίγο πριν ολοκληρωθεί αυτή η εβδομάδα, ο Κωνσταντής πόζαρε με τη γάτα που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο ζωάκι σε σειρά, και για μία ακόμη φορά έγινε viral.

To Instagram account @agriesmelissesbackstage πόσταρε πριν από μερικές ώρες μία νέα φωτογραφία από τη διάρκεια των γυρισμάτων, στην οποία ποζάρει ο Γιάννης Κουκουράκης (aka Κωνσταντής) με την πολυσυζητημένη πια στο Twitter γάτα του.

Τη φωτογραφία αυτή έκανε repost στα stories του ο Κωνσταντής, με το caption να αναφέρει: «morning love» και ένα υστερόγραφο που εξηγούσε πως το σημάδι που έχει στο πρόσωπο είναι από δερματικά προβλήματα και όχι ενθύμιο από κάποιον γατοκαυγά.


https://www.instagram.com/p/CVUe9ZWthTa

Γάτα και Κωνσταντής γίνονται viral ξανά στο Twitter

Με αφορμή τη φωτογραφία αυτή, αλλά και μία σκηνή από το επεισόδιο της Δευτέρας (25/10) που κάθονται μαζί με την Πηνελόπη και τη γάτα στον καναπέ, οι fans βρήκαν ακόμη έναν λόγο για να αποθεώσουν αυτή την αγνή αγάπη.

Άγριες Μέλισσες: Η δικτατορία έφτασε στο Διαφάνι-Επικά τα σχόλια για τον Κωνσταντή στο Twitter

Μεταξύ μας πάντως πιο διάσημη έχει γίνει η γάτα από τον Κωνσταντή. Θυμάσαι τι χαμός είχε γίνει στο πρώτο επεισόδιο;

Δες μερικά tweets και τη φωτογραφία με τη γάτα στη gallery που ακολουθεί.