Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Κατερίνα Ζαρίφη τρέλανε ως Φώτω Γκιουλέκα το κοινό στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Κατερίνα Ζαρίφη τρέλανε ως Φώτω Γκιουλέκα το κοινό στο Twitter

Φώτω δαγκωτό ψήφισαν οι τηλεθεατές.Υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία την δημοτική σύμβουλο Κουδουναρίου 


Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δυναμική είσοδο χθες στην σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega και η σκηνή της στο δημοτικό συμβούλιο του Κουδουναρίου ως η σύμβουλος Φώτω Γκιουλέκα που έχει οικολογική συνείδηση, ήταν από τις πιο ξεκαρδιστικές του σίριαλ για τους τηλεθεατές, που με δεκάδες σχόλια την έκαναν το απόλυτο trend του Twitter. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς έτυχε θερμής υποδοχής όπως ακριβώς έγινε και στην πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Τα πιο σουρεάλ fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης



Από την... ασπροκωλίνα στο αγριοπερίστερο


Η Φώτω είναι η δυναμική δημοτική σύμβουλος στο Κουδουνάρι που πάει κόντρα στα σχέδια του Λυκούργου να γίνει ο εργολάβος των νέων έργων. Και χτύπησε χθες το κατεστημένο με τις οικολογικές της ανησυχίες καθώς το νέο έργο θα αφάνιζε την πανίδα της περιοχής. Άρχισε να απαριθμεί τα σπάνια είδη πουλιών τα οποία κινδυνεύουν και έγινε μια απίστευτη λεκτική αντιπαράθεση με τον Μιχάλη Ρέππα που ήταν πραγματικά σπαρταριστή. Για την προστασία της... δρουκουτσάλας, της διπλοσκαλήθρας, του κατσουλιέρη, του αγριοπερίστερου και άλλων 20 περίπου πτηνών που αναφέρθηκαν. Εμείς πάντως τα ψάξαμε στη Google και όντως είναι υπαρκτά τα περισσότερα. Τα υπόλοιπα, ήταν στο πλαίσιο της μυθοπλασίας.







Η Κατερίνα Ζαρίφη χρίστηκε από το κοινό...Bird Ambassador του Κουδουναρίου, που θα μπορούσε άξια να κάνει καριέρα στο National Geographic.

Η τριπλή της εμφάνιση στο Mega


Και επειδή αγαπά και η ίδια το Twitter έκανε retweeted και τα σχόλια που αφορούσαν την τριπλή εμφάνισή της στο Mega την χθεσινή ημέρα. Θυμίζουμε ότι αρχικά βρέθηκε το μεσημέρι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια την υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά, γιατί είναι γνωστή η αδυναμία που της έχει μετά την πολύχρονη συνεργασία τους στον Alpha.

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήγε στην Ελένη Μενεγάκη και το κοινό ζητάει την επιστροφή της






https://www.instagram.com/tv/CVVQzijqWQg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading







Aκολούθησε στις 21.00 το επεισόδιο της σειράς όπου έκανε το ντεμπούτο της στον ρόλο της Γκιουλέκα. Και με το που έπεσαν οι τίτλοι αρχής της επόμενης εκπομπής που ήταν το Celebrity game night της Σμαράγδας Καρύδη την είδαμε ξανά στην θέση μιας από τις παίκτριες. Μερικοί την περίμεναν να βγει ακόμη και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που ακολουθούσε στο πρόγραμμα του καναλιού και η ίδια δεν έχασε την ευκαιρία να αυτοτρολαριστεί.



Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί το σχόλιο που και εκείνη έκανε retweeted για την τριπλή εμφάνισή της χθές στο Μega και όλα τα σχόλια των θαυμαστών της που την αποθέωσαν χθές στο Twitter.