Κάτια Ταραμπάνκο: Έγινε 25 και το γιόρτασε με εκατοντάδες τριαντάφυλλα ...στα πόδια της

Κάτια Ταραμπάνκο: Έγινε 25 και το γιόρτασε με εκατοντάδες τριαντάφυλλα ...στα πόδια της

Με χαμόγελα και πολλά ροδοπέταλα γιόρτασε τα γενέθλιά της!

Η νικήτρια του GNTM2 έγινε 25!

Η Κάτια Ταραμπάνκο που το 2019 ήταν η μεγάλη νικήτρια του reality μόδας και μοιράστηκε το έπαθλο με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την έκπληξη που την περίμενε! Μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από την τηλεόραση (έχουμε να την δούμε από την περσινή της συμμετοχή στο Survivor, όταν αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας), όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Πρόσφατα την είδαμε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, και από μελαχρινή έγινε και επίσημα ξανθιά (και της πάει πολύ!). Η Κάτια αυτή την περίοδο -όπως δηλώνει και η ίδια- διανύει μια πολύ ουσιαστικά σημαντική περίοδο της ζωής της, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση, σ΄ένα project που ήθελε εδώ και καιρό να συμμετάσχει.

Τα πρώτα ονόματα για τη Φάρμα του ΑΝΤ1 και η έκπληξη με την Κάτια Ταραμπάνκο

Αυτή τη φορά το μοντέλο θα βρεθεί σε έναν ρόλο που αγαπά ιδιαίτερα. Η Κάτια θα παρουσιάσει μια νέα εκπομπή στο Open που θα έχει τίτλο «Glam Wars».

«Είμαι πάρα πάρα πολύ καλά, επειδή κάνω αυτό που μου αρέσει, ξεκίνησα με την παρουσίαση, με το Glam Wars, το κλίμα είναι καταπληκτικό και με τους κριτές και με τα παιδιά».



Τα γενέθλια που ήταν γεμάτα αγάπη και ...ροδοπέταλα

Το 25χρονο μοντέλο περίμενε μια υπέροχη έκπληξη, ανήμερα των γενεθλίων της. Μια μεγάλη αγκαλιά από κόκκινα τριαντάφυλλα, μια φούξια funny τούρτα και πολλά μπαλόνια γέμισαν τον προσωπικό της χώρο και εκείνη δε δίστασε να ανεβάσει το στιγμιότυπο στα προσωπικά της social media.

Η Κάτια έγραψε συγκεκριμένα στο post της:

«Ευτυχία, επιτυχία, χαμόγελα, αγάπη, έρωτα, τρέλα, φαντασία, ηρεμία, έμπνευση και ελευθερία!
Αυτά εύχομαι σε όλους εσάς!
Υγεία πάνω από όλα! Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τις πανέμορφες ευχές! Σας ανταποδίδω τα ίδια επί100000! Και μια ζέστη αγκαλιά για κλείσιμο!

ΥΓ. Μαμά Μπαμπά, σας ευχαριστώ για όλα!»


https://www.instagram.com/p/CVXj65VMlVA

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Κάτια στο Instagram