James Michael Tyler: Ο Gunther από τα Φιλαράκια πέθανε από καρκίνο - Το αντίο της Jennifer Aniston

Πατούλια Κατερίνα
James Michael Tyler: Ο Gunther από τα Φιλαράκια πέθανε από καρκίνο - Το αντίο της Jennifer Aniston

Ο Gunther των Friends νικήθηκε από καρκίνο στον προστάτη και έφυγε σε ηλικία 59 ετών.

Μια μεγάλη απώλεια από τα τηλεοπτικά Φιλαράκια έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες. Ο τηλεοπτικός barista του καφέ Central Perk στο οποίο περνούσαν τον χρόνο τους οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς, ο James Michael Tyler πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Ο τηλεοπτικός Gunther, που λάτρευε την Jennifer Aniston, άκα Rachel, νικήθηκε από τον καρκίνο στον προστάτη όπως επιβεβαίωσε το People.

Η χημειοθεραπείες και ο καρκίνος τέταρτου σταδίου


https://www.instagram.com/p/CQZcg17jjv9


Στα μέσα Ιουνίου ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας του, το οποίο αντιμετώπιζε από το 2018. ο Gunther ήταν χαρακτήρας κλειδί στα τηλεοπτικά Friends και έπαιξε σε περισσότερα από 150 επεισόδια μαζί με την Aniston, την Cox, την Kudrow, τον LeBlanc και τον Perry ενώ είχε αποκαλύψει σχετικά με το πρόβλημα υγείας του:

Θα γεράσω κι ακόμη Φιλαράκια θα βλέπω - Σαν σήμερα το πρώτο επεισόδιο 27 χρόνια πριν


https://www.instagram.com/p/CVb2XjnsUNA

H Μάχη με τον καρκίνο

«Παλεύω με τη διάγνωση τα τελευταία τρία χρόνια, είναι στάδιο τέσσερα τώρα, προχωρημένος καρκίνος, οπότε θα με νικήσει τελικά», είχε πει ο Tyler στο Today αποκαλύπτοντας πως το διάστημα εκείνο έκανε έναν ακόμα κύκλο χημειοθεραπείας. Ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως έκανε μια θεραπεία ορμονών αλλά πάνω στην πανδημία ο καρκίνος προχώρησε και χτύπησε και την σπονδυλική στήλη προκαλώντας παράλυση στο κάτω μέρος του σώματός του.

Ο Gunther εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης και στο επεισόδιο επανένωσης από τα Φιλαράκια στο οποίο ήθελε πολύ αλλά δεν κατάφερε να είναι μέρος του δια ζώσης:
«Ήταν γλυκόπικρο, ήθελα να είμαι στη σκηνή μαζί του, ήμουν πολύ χαρούμενος που με υπολόγισαν, ήταν απόφασή μου να μην είμαι εκεί γιατί δεν ήθελα να ρίξω το κλίμα, δεν ήθελα να πουν ο Gunther έχει καρκίνο».

Αυτός είναι ο λόγος που ο Gunther από τα Φιλαράκια απουσίασε από το reunion



Το μήνυμα της Jennifer Aniston στον αγαπημένο της Gunther

Ο Tyler έγινε διάσημος παρά τον μικρό του ρόλο στα Φιλαράκια χάρη στο αιώνιο κόλλημα με την Jennifer Aniston, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσω Instagram τονίζοντας:

«Τα Φιλαράκια δεν θα ήταν τα ίδια χωρίς εσένα, σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έφερες στις ζωές μας, θα μας λείψεις πολύ».
Ο 59χρονος ηθοποιός άφησε πίσω τη σύζυγό του Jennifer Carno.

Toν Tyler αποχαιρέτησε και η εταιρία Warner και το προφίλ από τα Φιλαράκια στο Instagram:


https://www.instagram.com/p/CVbXu43v1V1

«Warner Bros. Television θρηνεί την απώλεια του mourns James Michael Tyler, αγαπημένου ηθοποιού και αναπόσπαστου κομματιού από την οικογένεια των FRIENDS. Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του», έγραφε το Post..

Δημοσιεύσεις για την απώλεια του Gunther έκαναν και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές από τα Φιλαράκια. Δες την παρακάτω γκάλερι με τα συγκινητικά μηνύματα.