Άγριες Μέλισσες: Εμφανίζεται η κρυφή ερωμένη του Δούκα ενώ η Ελένη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Εμφανίζεται η κρυφή ερωμένη του Δούκα ενώ η Ελένη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί

Η Πηνελόπη τα βάζει με την Κορίνα και η κόρη Μεγαρίτη ψάχνει τον εραστή της μητέρας της.

Έρωτας, εξορία, κίνδυνοι, αντιζηλίες, κόντρες, όλα γίνονται ένα στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Για να το πούμε λαϊκά...μαλλιά κουβάρια. Οι ήρωες μας παίζουν με την φωτιά. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Πάντως τα κορίτσια σήμερα για χάρη του Κωνσταντή και του Μελέτη τα δίνουν όλα!


Άγριες Μέλισσες: Ο Νώντας ένωσε Νικηφόρο και Κωνσταντή και 13 tweets τους αποθέωσαν


https://www.instagram.com/p/CVU3G4KKcYL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Η Μυρσίνη κάνει πια κουμάντο στους Σεβαστούς

Αδύναμος, θλιμμένος αλλά περήφανος ο Δούκας δεν κάνει πίσω και δεν δέχεται την βοήθεια του Ακύλα για νέο άλλοθι. Η Μυρσίνη όμως αποφασίζει να πάρει εκείνη την κατάσταση στα χέρια της. Δεν θα αφήσει τόσο εύκολα να μπει ο άντρας της στην φυλακή. Αναζητά κρυφή ερωμένη για άλλοθι και ποια καλύτερη από την Αντιγόνη; Αυτή αρχικά έχει τις αντιρρήσεις της, όπως και ο Δούκας, αλλά από ανάγκη και οι δυο κάνουν πίσω.


matsaggou



Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Λήδα Ματσάγγου επιστρέφει στην tv και σώζει τον Δούκα από τη φυλακή

Μαλλιοτραβήγματα και κίνδυνος για τη Λενιώ


Η Ελένη έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου ως κυρία της καλής τάξης και όλο και συλλέγει πληροφορίες από τις άλλες κυρίες της Εστίας. Σκοπός της είναι να βρει ένα στοιχείο που θα βοηθήσει για να σώσει τον Λάμπρο. Και εκεί που νόμιζε ότι κανείς δεν θα την καταλάβει, ξαφνικά εμφανίζεται στον σύλλογο ο Ζάχος. Μα που βρέθηκε τώρα και αυτός; Θα του ξεφύγει όμως, έστω και την τελευταία στιγμή.




https://www.instagram.com/p/CVV97aBAtKp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Στο άλλο μέτωπο της Λάρισας η Πηνελόπη βλέπει την Κορίνα και τον Μελέτη να μπαίνουν στο μαγαζί των αδελφών της και της θυμώνει. Καλύτερα να πούμε πως ζηλεύει. Μια κουβέντα η μια, μια η άλλη σε τσακωμό έρχονται τα κορίτσια. Ο Μελέτης δεν ξέρει τι να κάνει και ζητά από την Πηνελόπη να μιλήσουν. Από την άλλη όμως, η Κορίνα που έχει ήδη νεύρα με τον Μελέτη, έχει και νεύρα με την μητέρα της Ζωή. Και ξεκινά το σχέδιο για να ανακαλύψει ποιος από τους Σεβαστούς ήταν ο εραστής της.


labros exoria





Θλίψη στην οικογένεια Βαμβακά

Τα δάκρυα ποτάμια όταν ο Κυριάκος με την Ουρανία καταφέρνουν στο επισκεπτήριο να συναντήσουν τον Μπάμπη. Ξέρουν ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για εκείνον και η απόγνωση μαζί με την συγκίνηση της συνάντησης γίνονται ένα. Ο Λάμπρος από την άλλη πλευρά μαζί με τον Προκόπη, έχουν βάλει σκοπό να στριμώξουν τον Βάιο που είναι αυτός που μαρτυρά τα μυστικά τους. Δεν τα καταφέρνουν όμως τόσο καλά. Ο Λάμπρος περνά πολύ δύσκολα.