Ο Θάνος Δημητρίου αποχώρησε από το GNTM αλλά το Twitter ερευνά τη δεύτερη ευκαιρία

Πατούλια Κατερίνα
Ο Θάνος Δημητρίου αποχώρησε από το GNTM αλλά το Twitter ερευνά τη δεύτερη ευκαιρία

Οι κριτές έσωσαν την Κυβέλη και ο Θάνος αποχώρησε από το GNTM.

Μετά από ένα επεισιοδιακό GNTM με λιποθυμίες και την επιστροφή του περσινού νικητή Ηρακλή Τσουζίνοφ, ήρθε η ώρα για μια ακόμα αποχώρηση. Ο Θάνος Δημητρίου από την Αγία Βαρβάρα ήταν εκείνος που έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων μιας και οι κριτές διέσωσαν την Κυβέλη.

Η απογοήτευση του Θάνου:

Ο Θάνος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αποχώρησή του και το συναίσθημα που του προκάλεσε:

«Όταν ανακοινώνεται το όνομά σου, ότι δεν θα είσαι πλέον στο παιχνίδι, είναι ένα από τα χειρότερα συναισθήματα, είναι η χειρότερη ανάμνηση από αυτό το τέλειο ταξίδι που έχεις ζήσει».


https://www.instagram.com/p/CVd6yeLKIC7

GNTM: Η λιποθυμία, η επιστροφή του Τσουζίνοφ και ο τσακωμός για τα πιάτα

Τι γνωρίζαμε για τον Θάνο από το βιογραφικό του:

Ο 25χρονος Θάνος έρχεται από την Αγία Βαρβάρα και λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής του, βρέθηκε από νωρίς αντιμέτωπος με τα κοινωνικά στερεότυπα και την προκατάληψη. Αυτό τον όπλισε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει τα όνειρά του. Επέλεξε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ και να ειδικευτεί στην ειδική αγωγή γιατί χαίρεται να βοηθά όσους το έχουν ανάγκη. Ήρθε στο GNTM 4 καθώς το βλέπει σαν ένα κομμάτι από το παζλ εμπειριών, που θέλει να ζήσει και δε σκοπεύει με τίποτα να χαρίσει τη νίκη στους αντιπάλους του.



Αυτό που αποτελεί μυστήριο είναι γιατί ο παίκτης δεν έχει ακόμα δώσει το παρών στο Instagram, μετά την αποχώρησή του, κάνοντας κάποιους χρήστες στο Twitter να απορούν για το αν έχει μπει ξανά στο παιχνίδι με τη δεύτερη ευκαιρία.

Δες τα tweets για την αποχώρηση του Θάνου, παρακάτω.