GNTM 4: Η πόζα του Ναπολέοντα δίχασε το Twitter! Τους θύμισε την ταινία του Εξορκιστή

GNTM 4: Η πόζα του Ναπολέοντα δίχασε το Twitter! Τους θύμισε την ταινία του Εξορκιστή

Η φωτογράφιση του GNTM ήταν πολύ απαιτητική και οι πόζες των μοντέλων σχολιάστηκαν στο Twitter.

Φωτογράφιση, διαφήμιση για αθλητικά παπούτσια και extreme πόζες είχε το χτεσινό (25/10) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model. Τα μοντέλα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και να κερδίσουν μία θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Το σετ της φωτογράφισης είχε έναν μύλο παιδικής χαράς, πάνω στον οποίο τα κορίτσια και τα αγόρια έπρεπε να τοποθετήσουν το σώμα τους με τέτοιον τρόπο ώστε να θυμίζει μία αέρινη αίσθηση ακροβάτη.

Ο Θάνος Δημητρίου αποχώρησε από το GNTM αλλά το Twitter ερευνά τη δεύτερη ευκαιρία

https://www.instagram.com/p/CVdqdCUqkI9

Οι πόζες του Ναπολέοντα

Ο Ναπολέων -που πολλοί δεν κλίνουν καν το όνομά του και το Twitter οργιάζει στα σχόλια- ανέβηκε πάνω στον μύλο και άρχισε να κρεμιέται ακόμα κι ανάποδα με τρομακτική ευκολία.



Τότε, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Γιώργος Καράβας που βρίσκονταν εκεί ενθουσιάστηκαν, το ίδιο και οι συμπαίκτες του που στο τέλος της φωτογράφισης αποθέωσαν τον Ναπολέοντα στην κάμερα.

«Ο Ναπολέων σήμερα πραγματικά ήταν φανταστικός. Ήταν πολύ δυνατός. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία.

GNTM: Η λιποθυμία, η επιστροφή του Τσουζίνοφ και ο τσακωμός για τα πιάτα

Το Twitter διχάστηκε για τον Ναπολέοντα

Παρά το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι στο σετ ενθουσιάστηκαν, η πόζα του Ναπολέοντα, στην οποία κρεμάστηκε ανάποδα, δίχασε το κοινό. Το Twitter άρχισε να κάνει σχόλια non-stop. Κάποια από αυτά αποθέωναν την προσπάθεια του μοντέλου, ενώ άλλα είχαν μία ιδιαίτερα κοροϊδευτική διάθεση, παρομοιάζοντας το αποτέλεσμα με αυτό από την ταινία του Εξορκιστή.