Gwyneth Paltrow: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gwyneth Paltrow: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple

Η αποκάλυψη της ηθοποιού θα σε ξαφνιάσει.

Η Gwyneth Paltrow μίλησε για την πρώτη φορά που έγινε μητέρα κι έκανε μια αποκάλυψη άκρως συγκλονιστική. Στο επεισόδιο της σειράς Armchair Expert της Δευτέρας (25/10), το podcast που φιλοξενεί ο Dax Shepard με τη Monica Padman, η ηθοποιός του The Politician, συζήτησε για το πώς άλλαξε το σώμα της με τα χρόνια, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης της, Apple, το 2004.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αφού αποκάλυψε κάτι πραγματικά συγκλονιστικό για το οποίο δεν είχε μιλήσει ξανά όλα αυτά τα χρόνια.

gwynethpaltrow 127278831 685813715655960 4165867183787778112 n

Η αποκάλυψη για τη γέννηση της Apple και τον κίνδυνο που βίωσαν

Η Paltrow είναι μητέρα της 17χρονης Apple και του 15χρονου Moses, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην της Chris Martin. Είναι επίσης μητριά στα δύο έφηβα παιδιά του συζύγου της, Brad Falchuk. Κατά τη διάρκεια του podcast, η ηθοποιός είπε στον Shepard ότι «παραλίγο να πεθάνει» λόγω δυσκολιών κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Το «καρφί» της πρώην! Η Gwyneth Paltrow σχολιάζει την επανασύνδεση Affleck-Lopez

«Έκανα δύο καισαρικές τομές», αποκάλυψε η Paltrow. «Η κόρη μου ήταν έκτακτη ανάγκη. Ήταν τρελό - παραλίγο να πεθάνουμε. Δεν ήταν, πολύ καλό ό,τι συνέβη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Τέλος πάντων, υπάρχει μια μεγάλη ουλή σε όλο το σώμα σου και λες, “Ω, wow, αυτό δεν ήταν ανάγκη να είναι εκεί”. Και δεν είναι ότι είναι κακό ή ότι θέλεις να το κρίνεις, αλλά το βλέπεις και κάπως τρομάζεις».



Η ανακούφιση της Gwyneth Paltrow που δεν υπήρχαν social media όταν γέννησε

Αν και η πρωταγωνίστρια του Iron Man δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον έντονο τοκετό, μοιράστηκε με την εκπομπή ότι είναι χαρούμενη που πέρασε την εγκυμοσύνη της πριν την άνοδο των social media, σημειώνοντας πόσο πιεστικό είναι για τις νέες μαμάδες το ότι πρέπει να επιστρέψουν γρήγορα σε ό,τι έκαναν πριν.



«Δόξα τω Θεώ, δεν υπήρχε Instagram όταν έκανα μωρά και δεν με ένοιαζε να χάσω όλα τα κιλά μου σύντομα γιατί δεν θα με έβλεπε κάποιος στα social media όπως συμβαίνει τώρα, που νέες μανούλες βλέπουν παλιές φωτογραφίες και αναρωτιούνται πώς ήταν και πώς θα ξαναγίνουν έτσι», εξήγησε η Paltow κατά τη διάρκεια του podcast.