Σασμός: Viral στο Twitter το καυτό φιλί Μαθιού – Βασιλικής και λύπη για την αποβολή της Στέλλας

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Viral στο Twitter το καυτό φιλί Μαθιού – Βασιλικής και λύπη για την αποβολή της Στέλλας

Το κοινό ενθουσιάστηκε για την ερωτική σκηνή και αγωνιά για τις σημερινές δραματικές εξελίξεις. 


Οι τηλεθεατές και φαν του Σασμού στον Alpha πρόσμεναν όσο ποτέ το καυτό φιλί Μαθιού και Βασιλικής. Οι περισσότεροι δικαιώθηκαν για την αναμονή, άλλοι θύμωσαν που για μια ακόμη φορά κράτησε τόσο λίγο. Το τρέιλερ όμως που έπαιξε μετά τους τίτλους τέλους και έδειχνε την αποβολή της Στέλλας που θα συμβεί σήμερα, τους στεναχώρησε γιατί είναι πια η ηρωίδα της καρδιάς τους και η πιο αδικημένη. Όπως θα δείτε θα έχουμε και μια αποκάλυψη, καθώς η Αργυρώ μαθαίνει ένα σημαντικό στοιχείο για την βεντέτα που τη χωρίζει με την οικογένεια του Αστέρη.


https://www.instagram.com/tv/CVgQGNQA1IB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μας το χρωστάει η ζωή...

Με αυτή τη φράση ο Μαθιός θέλησε να σπάσει επιτέλους το δισταγμό της Βασιλικής και να της δείξει πως τώρα πια μπορούν να ζήσουν τον έρωτα που δεν μπόρεσαν στα νιάτα τους. Με το σπίτι χωρίς πια το Νικηφόρο και με τα γλυκά λόγια του, εκείνη τελικά πείστηκε και όπως παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter, η ίδια έκανε την πρώτη κίνηση.

Τα σχόλια ενθουσιασμού έπεσαν βροχή και έμπλεξαν μαζί με τις ευχές στον πρωταγωνιστή Δημήτρη Λάλο που είχε χθες την ονομαστική του εορτή. Είναι πια ο δολοφόνος που λατρεύει το κοινό και ο ήρωας με την μεγαλύτερη κορύφωση στο ρόλο του στην συνέχεια. Special trend το σασπένς με την Καλλιόπη και το τάπερ με τα κουλουράκια που πάει στην Βασιλική, στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Θα τους δει τελικά μαζί; Η απάντηση είναι...όχι ακριβώς. Δεν θα δει το φιλί αλλά από τα πρόσωπά τους θα καταλάβει πως κάτι τρέχει. Και είναι να μην μπουν υποψίες στο μυαλό της Καλλιόπης. Τα ίδια δεν έκανε με τον Αστέρη;

kalliopi taper

Όχι Στέλλα μου

Τα πρώτα πλάνα που παίχθηκαν από το επεισόδιο που θα δούμε σήμερα Τετάρτη, δείχνουν την Στέλλα να έχει ένα μικρό ατύχημα στο σπίτι της και στην συνέχεια να αιμορραγεί. Οι υποψίες ότι θα χάσει το παιδί που κυοφορεί στεναχώρησε αρκετούς τηλεθεατές, που δείχνουν μια μεγάλη αγάπη στην ηρωίδα. Ακόμη πιο στενάχωρο είναι πως λίγες ώρες νωρίτερα είχε μάθει ότι περιμένει κοριτσάκι και είχε πάρει την Καλλιόπη με χαρά να της ανακοινώσει πως αν γεννηθεί θα πάρει το όνομά της.


https://www.instagram.com/p/CVQqWZvtZKa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πίκρα που θα νιώσει η Καλλιόπη με όσα συμβούν θα την κάνουν να λυγίσει. Αλλά και να θυμώσει στη συνέχεια με το νέο χτύπημα της μοίρας. Δεν θα είναι όμως το μόνο.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για το φιλί Μαθιού και Βασιλικής, αλλά και για την ατυχία της Στέλλας