Drew Barrymore: Το reunion με τον πρώην της μετά από 20 χρόνια και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Drew Barrymore: Το reunion με τον πρώην της μετά από 20 χρόνια και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

Οι φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

H Drew Barrymore μετά και τον χωρισμό της με τον Will Kopelman το 2016, είναι πια μία single mom, που περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της και κάνει πράγματα που της αρέσουν. Έχει μάλιστα το δικό της talk show στο CBS με τίτλο Drew’s News.

Σε αυτό το talk show λοιπόν, στο πρόσφατο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/10) είχε μια έκπληξη για το κοινό που την ακολουθεί (και παρακολουθεί). Η Drew έκανε reunion μετά από 20 χρόνια με τον πρώην σύζυγό της Tom Green, ενώ πρόβαλε και κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες τους.

drew tom

Το reunion μετά από 20 χρόνια

Ο 50χρονος Καναδός κωμικός εμφανίστηκε πρώτη φορά στην εκπομπή της 46χρονης πρώην συζύγου του στις 25 Σεπτεμβρίου 2020. Αλλά αυτό έγινε ουσιαστικά χρησιμοποιώντας τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας, το λεγόμενο green screen, οπότε η πρώτη φορά που συναντήθηκαν από κοντά ήταν η χθεσινή (26/10).

Drew Barrymore: Η ηθοποιός αποθεώνει τη νέα σύζυγο του... πρώην της

Ο Green εμφανίστηκε στο πλευρό της Drew Barrymore για μια ειδική έκδοση του τμήματος ειδήσεων της Drew το γνωστό The Drew Barrymore Show όπου αναπόλησαν το ταξίδι του μέλιτος που έκαναν στην Ιρλανδία το 2001.



Η Drew έπλεξε το εγκώμιο του πρώην συζύγου της, αναφέροντας πως είναι «πολύ ιδιαίτερος», «μαγικός» και «υπέροχος».

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από το 2001

Η Drew Barrymore και ο Tom Green παντρεύτηκαν το 2001 και χώρισαν το 2002. Οι δυο τους ταξίδι του μέλιτος πήγαν το 2001 στην Ιρλανδία, με την ηθοποιό στην εκπομπή να μοιράζεται για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Οι διάσημοι που άλλαξαν τη διατροφή και το σώμα τους

«Περπατούσαμε σε αυτά τα τρελά βουνά για ώρες», θυμάται η Drew Barrymore και συνέχισε λέγοντας: «Ήμασταν αποφασισμένοι να φτάσουμε στην κορυφή, αλλά σε ορισμένα σημεία, δεν νομίζω ότι πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε ποτέ».



Ο πρώην φαρσέρ του MTV πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μπορεί να ανεβήκαμε δύο βουνά. Θυμάμαι ένα βουνό που ήμασταν στην κορυφή, είχε ομίχλη και υπήρχε ένα πρόβατο εκεί πάνω που δεν είχε κουρευτεί εδώ και χρόνια».

Η Drew Barrymore παραδέχτηκε πως αυτός ο μήνας του μέλιτος ήταν ο καλύτερος και ένα από τα αγαπημένα ταξίδια της ζωής της.