Το τρυφερό φιλί της Nicole Kidman στον Keith Urban και η ευχή της

Το τρυφερό φιλί της Nicole Kidman στον Keith Urban και η ευχή της

Ο Keith Urban είχε τα γενέθλιά του και η Nicole Kidman του έκανε το πιο όμορφο δώρο: ένα τρυφερό φιλί. Οι δυο τους, άλλωστε, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Γενέθλια είχε την Τρίτη (26/10) ο Keith Urban . Ο μουσικός έκλεισε τα 54 και γιόρτασε αυτήν την ξεχωριστή μέρα με τη σύζυγό του, Nicole Kidman. Η ηθοποιός, μάλιστα, έσπευσε να κάνει ένα Instagram post και να ποζάρει με τον σύζυγό της δίνοντάς του τις θερμότερες ευχές της.

Το τρυφερό post της Kidman για τον Urban

Με ένα post αποτελούμενο από δύο φωτογραφίες θέλησε να ευχηθεί η Nicole Kidman στον σύζυγό της, Keith Urban, για τα γενέθλιά του.

Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια να δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο του Keith Urban, την ώρα που οι δυο τους βρίσκονται στο κατάστρωμα ενός σκάφους.

Η δεύτερη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Bridgestone Arena του Nashville, στο Tennessee, όπου το ζευγάρι πήγε να παρακολουθήσει τους Nashville Predators (ομάδα χόκεϊ) από VIP χώρο. Τα μπαλόνια, λοιπόν, που θα δεις παρακάτω είναι μέρος της διακόσμησης του συγκεκριμένου χώρου.

https://www.instagram.com/p/CVgwFstvYYi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τα πιο χαρούμενα γενέθλια, αγάπη μου», έγραψε η Nicole Kidman στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στα σχόλια… επικράτησε ένας χαμός με τους followers και θαυμαστές του ζευγαριού να δίνουν ευχές στον τραγουδιστή. «Το καλύτερο και πιο χαριτωμένο ζευγάρι του κόσμου. Χρόνια πολλά, Keith. Σου ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα στη ζωή σου. Έναν νέο κύκλο, γεμάτο αγάπη και φως για σένα, μαζί με την όμορφη οικογένειά σου», έγραψε ένας follower.

15 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban γνωρίστηκαν το 2005 σε ένα event και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στην Αυστραλία, περιτριγυρισμένοι από φίλους και συγγενείς. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο γιόρτασαν τη 15η επέτειο γάμου τους.



Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη 13χρονη σήμερα Rose Kidman Urban και τη 10χρονη Faith Kidman Urban.

Η Nicole Kidman, ωστόσο, είχε υιοθετήσει και δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise.