Γη της ελιάς: Τα δάκρυα του Φίλιππου trend στο Twitter - η Χάιδω σχεδιάζει τη δολοφονία του Στάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Τα δάκρυα του Φίλιππου trend στο Twitter - η Χάιδω σχεδιάζει τη δολοφονία του Στάθη

Κύματα αγάπης του κοινού στη Γη της ελιάς στο Mega για τον Φίλιππο που τον χώρισε η Βασιλική. Η Χάιδω ετοιμάζει τα όπλα και βάζει τον Νικόλα να δολοφονήσει τον Στάθη αλλά στο τέλος εκείνη θα τραυματιστεί.

Ο Φίλιππος έκλαψε που έχασε το κορίτσι του και οι θαυμάστριες του νεαρού ηθοποιού βούρκωσαν μαζί του. Τελικά μαζί με την Βασιλική έχουν γίνει το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι στη Γη της ελιάς στο Mega, αφήνοντας πολύ πίσω στις εντυπώσεις τη Μυρτάλη και τον Στέφανο. Στο σημερινό επεισόδιο (Πέμπτη 28/10) ο Φίλιππος κάνει μια νέα προσπάθεια να την φέρει κοντά του, αλλά εκείνη δεν του συγχωρεί πως πυροβόλησε τον αδελφό της Στέφανο, ο οποίος και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά τους. Βροχή και πάλι τα δάκρυα για τον Φίλιππο, βροχή και πάλι οι κατάρες της Χάιδως που οργανώνει το τελικό σχέδιο για την δολοφονία του Στάθη και πατέρα της Βασιλικής.



Η Αρετή ένα βήμα πριν ανακαλύψει την Ιουλία

Η ζήλια της Ιουλίας χτυπά κόκκινο για την προσπάθεια του Στάθη να παίξει το ρόλο του αγαπημένου συζύγου. Η γιορτή της επετείου του γάμου του με την Αρετή που οργανώνει ο Στάθης, είτε από τύψεις, είτε για να θολώσει τα νερά, έχει επιτυχία μέχρι τη στιγμή που εκείνη, ανακαλύψει το τσαντάκι και το κραγιόν της Ιουλίας στο αυτοκίνητό του. Τώρα πια είναι 100% σίγουρη πως τον απατά. Και ξεκινά σιγά - σιγά να ερευνά για το ποια είναι εκείνη η γυναίκα που θέλει να κλεισει το σπιτικό της και να πάρει τον άντρα της. Χωρίς να το ξέρει την ίδια στιγμή η αντίπαλη...συμπεθέρα Χάιδω οργανώνει και εκείνη έρευνες για να ανακαλύψει την ερωμένη του συζύγου της. Να μας το θυμηθείτε ότι αυτές οι συμπεθέρες θα αγαπηθούν στο τέλος. Μα, έχουν πια τόσα πολλά κοινά που τους ενώνουν.

Σασμός vs Γη της ελιάς: Οι συμπεθέρες σε σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης!


https://www.instagram.com/p/CU8I4DzgvHt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και παράλληλη η Χάιδω οργανώνει και το τελικό σχέδιο εξόντωσης του Στάθη και ετοιμάζει την δολοφονία του. Έχει κάνει πια υποχείριο της τον Νικόλα (και κρυφό εραστή της κόρης της, μην ξεχνιόμαστε) ο οποίος θα πάρει το ρόλο του εκτελεστή. Βέβαια το σχέδιο θα αποτύχει σε πρώτο πλάνο γιατί θα μας προλάβουν οι εξελίξεις με το ατύχημα που θα έχει με το αυτοκίνητό της η Αρετή αλλά και τον ίδιο τον τραυματισμό της Χάιδως με τις υποψίες να στρέφονται πια στον Στάθη. Όπως θα αποδειχθεί στην συνέχεια δεν είναι καθόλου τυχαίο το μένος της προς την οικογένεια του Στάθη. Στο παρελθόν οι δύο οικογένειες έχουν πολλούς λόγους τιμής που τους έκαναν να φτάσουν στα άκρα. Υπομονή και όλα θα αποκαλυφθούν.

Γη της ελιάς: Το τρολάρισμα στη Χάιδω που ξεκινά έρευνες για να βρει την ερωμένη του άντρα της


https://www.instagram.com/p/CVdh4N8Kv8N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ισίδωρος θα αναγκαστεί να αποκαλύψει το μυστικό του

Με την βοήθεια του Λυκούργου, η Αντιγόνη κάνει αγωγή στον βιολογικό της πατέρα Ισίδωρο για να παραδεχθεί επιτέλους, κάτι που γνωρίζει και εκείνος, πως είναι ο πραγματικός της πατέρας. Ο Ισίδωρος στριμώχνεται πολύ άσχημα, γιατί αφενός έχει να καλύψει τις δολοπλοκίες που έχει κάνει με τον Κωνσταντίνο, αφετέρου σκέφτεται πως η ύπαρξη της κρυφής του κόρης, θα θέσει σε κίνδυνο και την υπόληψή του, μα και την περιουσία του. Γιατί αν κάτι φοβάται περισσότερο, είναι να μην χάσει χρήματα. Αδίστακτος και φιλάργυρος καθώς είναι θα κάνει και εκείνος τα πάντα για να αναστρέψει την κατάσταση.


https://www.instagram.com/p/CTuuzG7ICbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αλλά θα το βρεί από εκεί που δεν το περιμένει. Η Αθηνά έχει δείξει πως δεν τον φοβάται πια. Και από την άλλη πλευρά ο πιο ισχυρός πια στην Μάνη είναι ο συμβολαιογράφος. Ο Κωνσταντίνος με την νέα συμμαχία που ετοιμάζει με τον Δημήτρη θα καταφέρει να τους ελέγχει και να τους απειλεί όλους.