Σασμός vs Γη της ελιάς: Οι συμπεθέρες σε σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης!

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός vs Γη της ελιάς: Οι συμπεθέρες σε σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης!

 Από τις καταρομαχίες Χάιδως και Αρετής στο δίδυμο Καλλιόπης - Μαρίνας

Αφήστε στην άκρη για λίγο, τα ερωτευμένα ζευγάρια κρυφά και φανερά από τον Σασμό του Alpha και τη Γη της ελιάς στο Mega και στρέψτε την προσοχή σας στις λατρεμένες συμπεθέρες που υποκριτικά τα δίνουν όλα στην κατά μέτωπο επίθεση και θα καθορίσουν όλες τις εξελίξεις στη συνέχεια.

Χάιδω και Αρετή στη Γη της ελιάς ή Καλλιόπη και Μαρίνα στο Σασμό;

Για την ιστορία, εκτός από τη Μαρίνα του Σασμού, οι υπόλοιπες δεν ξέρουν ακόμη τους κρυφούς δεσμούς των παιδιών τους! Μα, αυτό το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον.

xaido

Δέκα κατάρες στους Καπερνάρους την ημέρα

Εντάξει είναι υπερβολική η Χάιδω (Στέλλα Φυρογένη) το ξέρουμε. Και στα πρώτα επεισόδια την συμπαθήσαμε. Είναι μια πονεμένη μάνα που έχασε την έγκυο κόρη της την ημέρα του γάμου της και μαζί τον άντρα της και στήριγμά της. Αλλά έχει εξελιχθεί και σε μια ιδιαίτερα καταπιεστική μάνα και το κρεσέντο της κατάρας της κουράζει το κοινό.

Χάιδω φτάνει πια με τις κατάρες! Ντελίριο στο Twitter με τις εκρήξεις της στη Γη της ελιάς

Πολλές φορές οι γνήσιες στην καταγωγή Μανιάτισσες έχουν αναρωτηθεί γιατί τέτοια υπερβολή στο σενάριο για τις γυναίκες του τόπου τους και αρκετοί σύλλογοι το έχουν πάρει σοβαρά και έχουν δημόσια διαμαρτυρηθεί. Σήμερα δίνει νέο ρεσιτάλ.


https://www.instagram.com/tv/CVd0DMwI0ZS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βασιλική μένει έγκυος από τον Φίλιππο

Βέβαια όπως θα είδατε και η Αρετή (Δώρα Χρυσικού) δεν πάει πίσω στην ανταλλαγή ύβρεων μόλις διασταυρώνεται με τη Χάιδω, την μελλοντική συμπεθέρα. Μοιάζουν ως χαρακτήρες μεταξύ τους γιατί και εκείνη αντίστοιχα έχει την κόρη της και το γιό της μέσα στην καταπίεση.

Γη της ελιάς: Το Twitter απαιτεί να βλέπει το love story Φίλιππου και Βασιλικής (photos)

Οι πληροφορίες λένε πως η κόρη της Βασιλική που ήδη δέχεται πολλές πιέσεις από τον πατέρα της να τους πεί ποιος είναι ο σύντροφός της, μένει έγκυος! Και τότε ετοιμαστείτε για κανονικό μπουρλότο στη Μάνη.

areti gitiselias

Η Μαρίνα έπαθε….Καλλιόπη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Σασμού, το κοινό υποκλίθηκε στην ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαπα που υποδύεται την Μαρίνα, μητέρα της Αργυρώς. Ειδικά στο σημείο που μαθαίνει από την κόρη της τον κρυφό δεσμό της, γίνεται μια δεύτερη Καλλιόπη Σταματάκη.

Οι δύο συμπεθέρες μέχρι τώρα είχαν κάποιες τυχαίες συναντήσεις στο νεκροταφείο. Αλλά εκείνες κυρίες σε σχέση με τις άλλες συμπεθέρες της Γης της Ελιάς. Αναφορές μόνο για το ποιος από τα δύο σόγια έφταιξε περισσότερο και έγιναν τα φονικά, πικρές μνήμες που έμειναν και οι δύο χήρες, βλέμματα γεμάτα φωτιά και κάποιες μικροκατάρες, γενικού περιεχομένου.

Αυτά μέχρι χθες.

‘Όταν η Καλλιόπη αρχίσει να μαθαίνει τα περί Αργυρώς ενώ ήδη η μέλλουσα συμπεθέρα Μαρίνα τα γνωρίζει, θα γίνει η μάχη όλων των μαχών. Και στην Κρήτη δεν μένουν μόνο στα λόγια όπως στη Μάνη. Βγαίνουν όπλα (όχι μην πάει το μυαλό σας στο Μαθιό). Γιατί η Καλλιόπη θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να έχει διπλό χτύπημα και από τα δύο της παιδιά.

marina kalliopi

Η τηλεοπτική Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) πάντως μας προιδέασε για τις εξελίξεις «Θα μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής, όλα θα έλθουν στο φως. Τίποτα δεν μένει κρυφό..

Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό - στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα- παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο».



Και παραμένει η κρίσιμη ερώτηση. Ποιες από τις συμπεθέρες θα καταφέρουν να μονιάσουν στο τέλος;

Εκείνες που θα καταφέρουν να διαχειριστούν τα μυστικά που έρχονται από το παρελθόν καλύτερα είναι η απάντηση. Εκεί θα προηγηθεί η Μάνη. ‘Εστω με πολύ πόνο.

Και οι δύο σειρές είναι σαν να αρχίζουν ξανά.