Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη κάνουν παρέλαση και γίνονται viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά του Ακύλα Μεγαρίτη κάνουν παρέλαση και γίνονται viral

Το story που ανέβασε ο τηλεοπτικός Λευτέρης στο Instagram.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 1940 η Αθήνα αρνήθηκε στην Ιταλία την ελεύθερη διέλευση των στρατευμάτων της από την Ελληνοαλβανική μεθόριο, για ανάγκες ανεφοδιασμού και άλλων διευκολύνσεών στην επιχείρηση απόβασης στην Αφρική. Στις 5 και μισή τα ξημερώματα, ξεκίνησε ο πόλεμος.

To «Όχι» του Μεταξά στον Ιταλό πρέσβη ήταν τόσο ηχηρό, που ακόμη και τόσα χρόνια μετά γεμίζει με υπερηφάνεια τις καρδιές των Ελλήνων. Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο των Άγριων Μελισσών, θα ξέρεις πως το Διαφάνι πέρασε και από αυτή την περίοδο, που ουσιαστικά αποτέλεσε την αρχή του τέλους στη σχέση των δύο Σεβαστών (Δούκα και Μιλτιάδη).


https://www.instagram.com/p/CVkwUshq1u8

Το story στο Instagram με την παρέλαση

Το διάστημα αυτό, στον νέο κύκλο της σειράς βλέπουμε την 7ετία του καθεστώτος των Συνταγματαρχών. Ο Ακύλας Μεγαρίτης δηλώνει έντονη πίστη στην πατρίδα και είναι από αυτούς που το χωριό δεν συμπαθεί ιδιαίτερα.

Τα παιδιά του, ο Λευτέρης (Δημήτρης Τσίκλης) και η Κορίνα (Στέλλα Ψαρουδάκη) είναι δύο εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες, σήμερα όμως ενώθηκαν κι έκαναν μαζί παρέλαση στο Instagram. O ηθοποιός ανέβασε ένα στόρι στο Instagram account του στο οποίο βρίσκεται στον χώρο των γυρισμάτων της σειράς με την αδερφή μου και κάνουν μαζί παρέλαση.

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλο το Twitter με το φιλί του Ζάχου στην Ελένη



Το βίντεο του έγινε viral και θα το δεις σε αρκετά fanpages ενδεχομένως.

Η Παγώνα παίζει με το τύμπανο έξω από το δημοτικό σχολείο Διαφανίου

Έτοιμη για την εορταστική μέρα ήταν και η Παγώνα Τόλλια (Δανάη Λουκάκη) η γυναίκα του κοινοτάρχη, η οποία φορά ένα τύμπανο όπως ήμασταν στην παρέλαση, και άρχισε να παίζει έξω από το σχολείο, στην πλατεία του χωριού.



Η Ουρανία από την άλλη (Αμαλία Καβάλη) πόζαρε στον φακό της Ρίζως (Ελένη Καρακάση) και έβγαλε μια φωτογραφία, κρατώντας μια ελληνική σημαία, έξω από το μνημείο στην πλατεία του χωριού.

Μπες στη gallery και δες τη φωτογραφία, και προετοιμάσου για το αποψινό (28/10) επεισόδιο.