Στο Λονδίνο η Δούκισσα Νομικού-Το «ατύχημα» που αποκάλυψε στο Instagram

Στο Λονδίνο η Δούκισσα Νομικού-Το «ατύχημα» που αποκάλυψε στο Instagram

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στο Λονδίνο και ανεβάζει από εκεί όμορφες φωτογραφίες και τοπία. Η αλήθεια είναι πως βλέποντας τις φωτογραφίες της, σου δημιουργείται ένα αίσθημα νοσταλγίας για τα ταξίδια που τόσο καιρό έχεις στερηθεί, όμως οι φωτογραφίες της κάπως γεμίζουν το κενό.

Η παρουσιάστριας είναι στην αγγλική πρωτεύουσα τις δύο τελευταίες μέρες χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει πάει για επαγγελματικούς λόγους ή για διασκέδαση, όπως επίσης είναι άγνωστο και το αν είναι μαζί τα δύο της παιδάκια ή είναι μόνο με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

doukissa londino4

Το «ατύχημα» που είχε η παρουσιάστρια στο Λονδίνο

Πριν από περίπου δύο ώρες η Δούκισσα ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account μερικές νέες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας μάλιστα το ατύχημα που είχε.

Στο post που έκανε θα τη δεις να ποζάρει με ένα πολύ όμορφο και άκρως φθινοπωρινό outfit (ωραίο look για να το αντιγράψεις) και να το συνοδεύει με το caption: «Βασικά δες την τελευταία φωτογραφία και πες μου αν ταυτίζεσαι. Είμαι η μόνη που το παθαίνει κάθε φορά ή είμαστε πολλές;».


https://www.instagram.com/p/CVk4jjUNdaQ

Τι είχε συμβεί όμως; Αυτό που συμβαίνει πάντα όταν αποφασίζεις να βάλεις καλσόν. Μια κλωστίτσα από εδώ, ένα χνουδάκι από εκεί, όλο κάτι τραβάς, όλο κάπου πιάνεσαι και καταλήγεις με τρύπες στο καλσόν σου. Αν είσαι τυχερή είναι σε σημείο που δεν φαίνονται και καλύπτονται από το φόρεμα ή τη φούστα που φοράς, αν όχι κυκλοφορείς στον δρόμο με τις τρύπες.

Σε ποια δεν έχει συμβεί άλλωστε αυτό;

Η Δούκισσα Νομικού έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της χωρίς καν να τον ταγκάρει

Η πρώτη φωτογραφία από το Λονδίνο

Στο Instagram account της η Δούκισσα ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες και stories και εχθές (27/10) έκανε μια ακόμη ανάρτηση από το Λονδίνο, όπου βρισκόταν μπροστά από κάποια πολύ όμορφα κτίρια.



Ωστόσο η πρώτη φωτογραφία από το Λονδίνο δεν ήταν αυτή, αφού πέντε ημέρες πριν ανέβασε μία ακόμη, στην οποία στέκεται μπροστά από κάποια πολύχρωμα φτερά, με το caption να αναφέρει: «wings are made to fly». Βέβαια δεν αναφέρει πουθενά πως πρόκειται για throwback, οπότε μήπως βρίσκεται ήδη αρκετές ημέρες στο Λονδίνο;

Δες όλες της τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.