Γη της ελιάς: Τρολάρισμα δίχως τέλος για τον Στάθη και το σατανικό σχέδιο της Χάιδως εναντίον του

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Τρολάρισμα δίχως τέλος για τον Στάθη και το σατανικό σχέδιο της Χάιδως εναντίον του

Βάζει τον Νικόλα να την πυροβολήσει; Για να ενοχοποιήσει τον Στάθη; Η Μυρτάλη αποθεώνεται για την κόντρα με τον θείο της Ισίδωρο.

Το γυναικείο κοινό στο Twitter τα έβαλε με τον Στάθη στο χθεσινό επεισόδιο της Γης της ελιάς στο Mega με την κοροϊδία στην γυναίκα του την ημέρα της επετείου τους και την γλάστρα – δώρο αλλά και για την δικαιολογία που της είπε και κάλυψε την απιστία του. Η στεναχώρια του Φίλιππου που δεν τον θέλει η Βασιλική έγινε και στεναχώρια του κοινού. Ο ηθοποιός Δημήτρης Παπανδρέου που τον υποδύεται έγινε ο Νο 1 αγαπημένος των χρηστών στα social media. Ανυπόφορη πια για τους τηλεθεατές η Χάιδω ως ρόλος.


https://www.instagram.com/p/CU8E2BUIkY8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γάμος δίχως έρωτα και γλάστρα δίχως λουλούδια

Το θέατρο του παραλόγου στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο Στάθης όλο αγάπες και τρυφεράδες στην Αρετή για την επέτειο του γάμου τους και έσκασε και το δώρο του, μια γαρδένια δίχως άνθη που φάνηκε το πιο φτωχό δώρο στις χρήστριες του Twitter. Και λόγω γυναικείας αλληλεγγύης έδωσαν όλα τα δίκια στην Αρετή που ανακάλυψε το κραγιόν μιας άλλης γυναίκας και ο σύζυγος τα «μπάλωσε» με την πιο χαζή δικαιολογία που βρήκε.


https://www.instagram.com/p/CVP7rZrgTnO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το σχέδιο της Χάιδως για να παγιδευτεί ο Στάθης

Ο καημένος ο Φίλιππος έκανε πάλι μια προσπάθεια επανασύνδεσης αλλά τελικά η Βασιλική αποδεικνύεται ότι έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς της Αρετής στην σκληράδα. Το κλάμα του όταν φεύγει από εκείνη και ο σπαραγμός του στο νεκροταφείο, λύγισαν μέχρι και εμάς. (σ.σ Ανδρέα Γεωργίου πολύ σωστή στην περίπτωση του Φίλιππου η επιλογή του Δημήτρη Παπανδρέου στον ρόλο)


https://www.instagram.com/p/CVlYfRzq_Iv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο νεαρός Στεφανέας έχει όμως και άλλα δράματα να αντιμετωπίσει. Θα βρει αιμόφυρτη την μητέρα του Χάιδω και θα πανικοβληθεί. Την σώζει τελευταία στιγμή μεταφέροντας την στο νοσοκομείο και εκείνη κατονομάζει τον πατέρα της Βασιλικής, Στάθη ως ένοχο. Αυτό φυσικά θα φέρει το ζευγάρι ξανά αντιμέτωπο. Στο χθεσινό επεισόδιο, οι χρήστες κατάλαβαν τα λόγια της προς τον Νικόλα «δεν θα τον σκοτώσεις. Θα τον στείλουμε στην φυλακή» Άρα για να επιβεβαιωθεί και το spoiler που την θέλει κάποιος να την πυροβολεί, τότε αυτός είναι ο Νικόλας για να ενοχοποιήσει μετά τον Στάθη. Έλεος Χάιδω. Μια τον Φίλιππο, μια τον Νικόλα χρησιμοποιείς. Οι αποκαλύψεις για τις απατεωνιές του συζύγου Χάιδως όμως, έστρεψαν τα βλέματα στους σεναριογράφους. Δικαίως. Τραβηγμένο πολύ το σενάριο σε αυτή την περίπτωση.

Χάιδω φτάνει πια με τις κατάρες! Ντελίριο στο Twitter με τις εκρήξεις της στη Γη της ελιάς

mirtali

Ο Ισίδωρος έξαλλος με την ανιψιά του

Η Μυρτάλη σήκωσε το λάβαρο της αντίστασης στο θείο της και απαιτεί το νόμιμο μερίδιο της περιουσίας και της θυρίδας της και το κοινό την αποθέωσε για πρώτη φορά για την δυναμική της. Αρχικά ξαφνιασμένος ο Ισίδωρος την άκουσε και μετά την έδιωξε από το σπίτι. Οι νέες εξελίξεις φέρνουν ως ενδιάμεση την Ιουλία. Τι να πρωτοκάνει και εκείνη....