Χάιδω φτάνει πια με τις κατάρες! Ντελίριο στο Twitter με τις εκρήξεις της στη Γη της ελιάς

Ιωάννα Τζανή
Χάιδω φτάνει πια με τις κατάρες! Ντελίριο στο Twitter με τις εκρήξεις της στη Γη της ελιάς

Η Χάιδω αρχίζει και πάλι να κατηγορεί τους Καπερνάρους και το Twitter είναι εναντίον της.

Και πάνω που λέγαμε ότι η Χάιδω συνήλθε και είχε πια πειστεί ότι δεν ευθύνονται οι Καπερνάροι για το διπλό φονικό της κόρης και του άντρα της, στη Γη της ελιάς, άρχισε πάλι τα ίδια... Εξαπολύει τις κατάρες εναντίον τους με θυμό και αν τυχόν πετύχει τον Στάθη στον δρόμο, το στόμα της... στάζει φαρμάκι. Και όλα αυτά, την ώρα που η Βασιλική (η κόρη του Στάθη) και ο Φίλιππος (ο γιος της) είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν αντέχουν να κρατούν άλλο κρυφή τη σχέση της.





Ντελίριο για τις κατάρες

Το τηλεοπτικό κοινό θέλει (;) πια να σταματήσει η Χάιδω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, γιατί η εμμονή της την μετατρέπει στην πιο αντιπαθητική ηρωίδα της σειράς. Την ίδια στιγμή βέβαια οι χρήστες του twitter ανυπομονούν για ένα πλάνο της Μανιάτισσας που θα εκραγεί και... αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά της.




Φίλιππε, μη!


gi tis elias71

Stay tuned... γιατί έχουμε τη Χάιδω, έχουμε και την Αρετή που ξεσηκώνει το twitter! Ποιος ξέρει τι θα δούμε πάλι σήμερα (Mega, 21.00)

Ο Φίλιππος είναι έτοιμος να αποκαλύψει στη Βασιλική όλη την αλήθεια για τον πυροβολισμό του Στέφανου και οι τηλεθεατές φοβούνται ότι αν το κάνει αυτό, θα τα καταστρέψει όλα και το αγαπημένο ζευγάρι θα οδηγηθεί στον χωρισμό. Κάτι που δε θέλουν να συμβεί με τίποτα... όπως και η Χάιδω δεν θέλει να πλησιάσει η Μέλπω τον Λυκούργο!

Το Twitter αρχίζει να ψυλλιάζεται ότι... σα να ζηλεύει λιγάκι η σκληρή Μανιάτισσα, που εκτός από τους Καπερνάρους, πλέον οι κατάρες της έχουν βάλει στο στόχαστρο και την πρώην γυναίκα του Λυκούργου.



Γη της ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος διεκδικεί την Ιουλία και το Twitter ξεσηκώνεται



Δεν πρόλαβε να χαρεί η Αννούλα

Ο Ανέστης κλέβει τα χρήματα από το σπίτι της Άννας και τα επιστρέφει στον Δημήτρη, με τη μικρή ηρωίδα να βρίσκεται σε νευρικό κλονισμό αφού είχε ήδη ονειρευτεί τη μεγάλη ζωή που την περίμενε. Και δε θα το αφήσει να περάσει έτσι...

Το Twitter πάντως, δεν θέλει άλλες κατάρες!