Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό

Πατούλια Κατερίνα
Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό

Ιδού η σύζυγός μας, μας είπε όλο νόημα ο Δημήτρης Λάλος και το Instagram αντέδρασε με... Βασιλική.

«That’s my wife», έγραψε ο Δημήτρης Λάλος και τα Likes μαζί με τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο Λάλος δεν είναι ντροπαλός στο Instagram ,το αγαπάει και το δείχνει. Έχοντας φτάσει του 30.000 followers, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μαθιό στον Σασμό, επιλέγει και μας δείχνει διάφορες στιγμές της ζωής του.

Το χακάρισμα:
Ο Λάλος έπεσε πριν μερικές ημέρες θύμα από χάκερς στον λογαριασμό του στο Instagram αλλά κατάφερε γρήγορα να τον ανακτήσει.

Και είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, μία από τις πιο δημοφιλείς του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δημήτρης Λάλος - Σασμός: Η αποκάλυψη για τα spoilers και η έξοδος με τη σύζυγό του (video)

Η φωτογραφία αυτή, είναι και η πρώτη που δημοσιεύει με την wife του όπως την αποκαλεί ο Λάλος, μιας και ένα προηγούμενο post από γάμο, το είχε διαγράψει.

Η σύζυγός του, έχει κι αυτή ένα καρουζέλ από φωτογραφίες με τον πατέρα του παιδιού της από επίσημη εμφάνισή τους.


Λάλος και Μαυρίδου είναι παντρεμένοι από τις 10 Μαΐου 2017, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη κα ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πρόσφατα:

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».

Πάντως, στη viral αυτή φωτογραφία, τα σχόλια μιλούν για τη Βασιλική, την έτερη αγάπη του Λάλου, ως Μαθιός πια στον Σασμό!

Ο Δημήτρης Λάλος στο γυμναστήριο και το Instagram μόλις έγινε ενδιαφέρον (video)

Δες μερικά σχόλια παρακάτω.