Η Μila Kunis αποκάλυψε πώς έφτασε δύο φορές στο νοσοκομείο με τον Ashton Kutcher

Ιωάννα Τζανή
Η Μila Kunis αποκάλυψε πώς έφτασε δύο φορές στο νοσοκομείο με τον Ashton Kutcher

Ας όψεται ο ρόλος του Steve Jobs...

Δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «Hot Ones» στο YouTube , η Mila Kunis αποκάλυψε λεπτομέρειες... ιατρικού περιεχομένου που αφορούν στον σύζυγό της, Ashton Kutcher.

Η 38χρονη έπαιξε ένα παιχνίδι με τον οικοδεσπότη της διαδικτυακής εκπομπής, Sean Evans, κατά το οποίο κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ορισμένα γεγονότα που αποκάλυψε ο προηγούμενος καλεσμένος του και επί 6 χρόνια σύζυγός της, Ashton Kutcher.


https://www.instagram.com/p/BwK9QVynVsF

To εξοχικό σπίτι του Ashton Kutcher και της Mila Kunis είναι αυτό που ονειρευόμαστε μια ζωή (photos)

Μεταξύ των ερωτήσεων που έκανε ο Evans στη Mila Kunis, ήταν αν ο 43χρονος ηθοποιός έπαθε όντως παγκρεατίτιδα επειδή έπινε «πολύ χυμό καρότου» την περίοδο που προετοιμαζόταν να υποδυθεί τον ρόλο του συνιδρυτή της Apple, Steve Jobs, στην ταινία «Jobs» του 2013.

Η Mila Kunis είπε ότι η ταλαιπωρία του συζύγου της ήταν πράγματι αληθινή, αλλά εκείνος την υποβάθμισε και δεν την είδε με τη σοβαρότητα που έπρεπε. «Ήταν τόσο χαζός. Σε κάποια φάση έτρωγε μόνο σταφύλια, ήταν ανόητο. Καταλήξαμε δύο φορές στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα», δήλωσε η ηθοποιός.



Πώς κατέληξε με παγκρεατίτιδα στο νοσοκομείο

Το 2013, ο Ashton Kutcher ανέλαβε τον ρόλο του Steve Jobs και αποφάσισε να ακολουθήσει μια δίαιτα που περιελάμβανε μόνο φρούτα, ξηρούς καρπούς και σπόρους, προκειμένου να μεταμορφώσει το σώμα του και να «φέρνει» περισσότερο στον χαρακτήρα που επρόκειτο να υποδυθεί.

Αυτή η διατροφή δεν του βγήκε σε καλό, αφού του προκάλεσε προβλήματα υγείας που όπως επιβεβαίωσε και η Mila Kunis, τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. «Πήγα στο νοσοκομείο δύο μέρες πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της ταινίας. Ήμουν διπλωμένος από τον πόνο», είχε παραδεχτεί μετά την προβολή της ταινίας ο Ashton Kutcher στη USA Today. «Τα επίπεδα στο πάγκρεας μου ήταν εντελώς... εκτός λειτουργίας. Ήταν πραγματικά τρομακτικό».