Η αδερφή του Zayn Malik στρέφεται εναντίον των Hadid- Το post όλο νόημα

Η αδερφή του Zayn Malik στρέφεται εναντίον των Hadid- Το post όλο νόημα

Έστειλε το δικό της μήνυμα και πήρε εμφανώς θέση για το συμβάν.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα το απαράδεκτο σκηνικό που φέρεται να εκτυλίχθηκε μεταξύ του Zayn Malik και της μητέρας της πρώην συντρόφου του Gigi Hadid, Yolanda. Το διάσημο μοντέλο και ο 28χρονος τραγουδιστής έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 13 μηνών Khai ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους. Αυτό που κανείς δεν περίμενε όμως ήταν η σοκαριστική λεκτική επίθεση του τραγουδιστή στην μητέρα της Gigi, Yolanda Hadid.

H είδηση πως ο Zayn Malik επιτέθηκε και χτύπησε την πεθερά του Yolanda Hadid δημοσιεύτηκε αρχικά στο TMZ με τη μαμά της Gigi, να φέρεται έτοιμη για καταγγελία στην αστυνομία κατά του τραγουδιστή. O 28χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά την επίθεση μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως οι κατηγορίες εις βάρος του είναι ψεύτικες.

https://www.instagram.com/p/CURA72klfVE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θρίλερ με τη Gigi Hadid: Ο πατέρας του παιδιού της χτύπησε τη μητέρα της-Η απάντηση του Zayn Malik

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά» δήλωσε αργότερα στο ΤΜΖ ο Zayn Malik.

https://www.instagram.com/p/CVa4LjjLDUc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αδερφή του Zayn στο πλευρό του- To post όλο νόημα

Μία από τις αδερφές του Zayn Malik «προειδοποιεί» την Gigi και τη Yolanda Hadid πως θα βρουν μπροστά τους το κάρμα, λίγο μετά τις σοκαριστικές κατηγορίες για παρενόχληση μητέρας-κόρης.

Η μικρότερη αδερφή του Zayn Malik, Waliyha Malik, αφήνει αιχμές μέσω της ανάρτησής της για τις Hadid μετά από τους ισχυρισμούς ότι ο αδερφός της έσπρωξε το supermodel. Η 23χρονη έσπευσε να υποστηρίξει δημοσίως τον πρώην τραγουδιστή των One Direction δημοσιεύοντας το εξής:

«Zayn είσαι τόσο αγαπητός σε όλους μας». Στη συνέχεια δημοσίευσε μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών με ευτυχισμένες στιγμές, πριν συμπεριλάβει μια φράση για το κάρμα. Η 23χρονη έγραψε: «Το κάρμα έρχεται μετά από όλους τελικά. Δεν μπορείς να ξεφύγεις με το να καταστρέφεις ανθρώπους σε όλη σου τη ζωή, δεν με νοιάζει ποιος είσαι. Ο ΤΡΟΧΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ. Έτσι λειτουργεί. Αργά ή γρήγορα το σύμπαν θα σου σερβίρει την εκδίκηση που σου αξίζει».

tweetzayn


Ο Zayn Malik επιτέθηκε και στην Gigi Hadid! Αποκαλύφθηκε η φαρμακερή προσβολή στη μαμά της

https://www.instagram.com/p/BTPwiaNBxpc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @waliyha.azad