Υπόθεση Baldwin: Η υπεύθυνη όπλων κατηγορεί την παραγωγή για ελλειπή μέτρα ασφαλείας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Υπόθεση Baldwin: Η υπεύθυνη όπλων κατηγορεί την παραγωγή για ελλειπή μέτρα ασφαλείας

Όλα όσα δήλωσε μέσω των δικηγόρων της για το τραγικό δυστύχημα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Alec Baldwin. O διάσημος ηθοποιός σκότωσε κατά λάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας της νέας του ταινίας «Rust», Halyna Hutchins κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η 42χρονη σύζυγος και μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε, ενώ ο 48χρονος σκηνοθέτης Joel Souza που επίσης τραυματίστηκε χωρίς να κινδυνεύει άμεσα η ζωή του.

Ηθοποιός της ταινίας «Rust» κατηγορεί τον Alec Baldwin! Δεν έλεγξε το όπλο του μόλις το παρέλαβε

Οι δηλώσεις και η στάση του Baldwin μετά το δυστύχημα

«Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια της φίλης και συνεργάτιδάς μου, Halyna. Ήταν ευγενική, φωτεινή, απίστευτα ταλαντούχα, πάλευε για το παραμικρό και με πίεζε να είμαι καλύτερος», είπε ο σκηνοθέτης για το δυστύχημα, αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Christus St. Vincent Regional Medican Center στο Santa Fe.

Ο Alec Baldwin εμφανίστηκε εμφανώς συγκλονισμένος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν λίγο μετά το δυστύχημα όσο και στις μετέπειτα δηλώσεις του στα social media.

«Συνεργάζομαι πλήρως για την έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας τη στήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του. Η καρδιά μου ράγισε για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους ήξεραν και αγαπούσαν την Halyna», έγραψε o διάσημος ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Νέα στοιχεία! Η υπεύθυνη όπλων στρέφεται εναντίον της παραγωγής

Η υπέυθυνη όπλων του «Rust», Hannah Gutierrez-Reed μιλάει για πρώτη φορά, μία εβδομάδα μετά τον τραγικό θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins. «Έκανε εκπαίδευση για μέρες για να συντηρήσει τα όπλα και να έχει τον κατάλληλο χρόνο για να προετοιμαστεί για πυροβολισμούς, αλλά τελικά ακυρώθηκε από την παραγωγή και το τμήμα της. Ολόκληρο το σετ παραγωγής έγινε μη ασφαλές λόγω διαφόρων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης συναντήσεων ασφαλείας», ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της Hannah. Η Hannah και η νομική της ομάδα αναμένεται να εκδώσουν μια πρόσθετη δήλωση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.



Πηγή κεντρικής: apimages.com