Full in love ο Ηλίας Μπόγδανος! Οι τρυφερές φωτογραφίες με το κορίτσι του στη Ρώμη

Full in love ο Ηλίας Μπόγδανος! Οι τρυφερές φωτογραφίες με το κορίτσι του στη Ρώμη

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο που γνωρίσαμε από το GNTM, ταξίδεψαν στην Ιταλία και απόλαυσαν ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Ο τραγουδιστής των INCO και το νεαρό μοντέλο είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό δεν κρύβεται.

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια της υγείας του και πριν ξεκινήσει τις live εμφανίσεις του, ο Ηλίας αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η αγαπημένη του Αλεξάνδρα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την μικρή απόδραση, αφού οι δυό τους είναι κυριολεκτικά αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CVifDPmskOm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Το ταξίδι στην Ιταλία και οι τρυφερές φωτογραφίες

Ο Ηλίας και η Αλεξάνδρα ταξίδεψαν στην γειτονική Iταλία και συγκεκριμένα στην ιστορική Ρώμη. Το ζευγάρι έκανε βόλτες στα γραφικά στενά, απόλαυσε την Ιταλική κουζίνα και δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής πόζαραν εμφανώς ευδιάθετοι στον φακό, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν αργότερα σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CVfDTttMq3h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @iliasbogdanos



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού στη Ρώμη.