J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και «έβαλε φωτιά» στο πλατό του show.

Πιο λαμπερή από κάθε άλλη φορά η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στα καθήκοντά της λίγες ημέρες μετά τον τοκετό. Η τραγουδίστρια έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό του J2US με τους συνεργάτες και το τηλεοπτικό κοινό να είναι εμφανώς ενθουσιασμένοι με αυτό το comeback. Η 36χρονη τραγουδίστρια-παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό του γιού τους.



Κατερίνα Στικούδη-Βαγγέλης Σερίφης: Το πρώτο τους κοινό story στο Instagram ως γονείς

https://www.instagram.com/p/CVrBEj9oSzK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η εντυπωσιακή επιστροφή της Στικούδη στο J2US- Όλες οι λεπτομέρειες της εμφάνισης

https://www.instagram.com/tv/CVqaiTZAq2_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια ήταν πιο sexy από κάθε άλλη φορά στο τηλεοπτικό πλατό λίγες ημέρες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Η fashion stylist, Φιλίτσα Νικολαίδη φρόντισε αυτή τη επιστροφή να είναι αξιομνημόνευτη.

stikoudi

Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα μαύρο mini φόρεμα κεντημένο με κρύσταλλα, δημιουργία της σχεδιάστριας Τάνιας Χριστοφοράτου. Το look ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα από Κessaris και τα ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλά της από Νak shoes. Το χτένισμά της επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη ενώ το εντυπωσιακό μακιγιάζ δημιούργησε η Κατερίνα Κουτσογιαννοπούλου.

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Στικούδη: Στο πλευρό της ο Βαγγέλης Σερίφης (photos)

Πρώτο trend στο Ελληνικό Twitter το #J2US

trends

Στην κορυφή των trends του Ελληνικού Τwitter βρέθηκε για ακόμη μια φορά το J2US με περισσότερα από 17 χιλιάδες tweets. Οι χρήστες της πλατφόρμας έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο εντυπωσιακή και sexy είναι η Κατερίνα Στικούδη, μόλις λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πηγή κεντρικής: @nikolaidi_filitsa

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα καλύτερα Τweets που γράφτηκαν για την επιστροφή της Κατερίνας Στικούδη στο J2US.