Τηλεθέαση: Χρηστίδου, Γερμανού - J2US και The Voice με πρωτιές

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Χρηστίδου, Γερμανού - J2US και The Voice με πρωτιές

Η σκληρή μάχη για την πρωτιά στην προτίμηση του νεανικού κοινού. Οι νέες σειρές της ΕΡΤ ξεκίνησαν δυναμικά.

Το Χαμογέλα και πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της στο Mega, είχε μια ξεκάθαρη νίκη στο νεανικό κοινό, ο Νίκος Μάνεσης στον Alpha όμως στο γενικό κοινό. H δυναμική αρχή του Τι λες τώρα στο Mega δεν συνεχίστηκε για πολύ, με την Ναταλία Γερμανού στον Alpha,να τερματίζει πρώτη στο γενικό σύνολο, ενώ το βράδυ τα δύο show, το J2US στον Alpha και το The Voice στον ΣΚΑΙ έδωσαν σκληρή μάχη και η νίκη πήγε στο The Voice. Μια καλή αρχή για τα δεδομένα της ΕΡΤ έκανε και η νέα σειρά Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου.

Απόδραση στη Ρώμη για τη Σίσσυ Χρηστίδου! Στο Κολοσσαίο με τον γιο της (photos)


https://www.instagram.com/p/CVpjtPGjsI8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χαμόγελα και ανατροπές

Ο συνδυασμός των θεμάτων της επικαιρότητας με εκείνα της showbiz φαίνεται έφερε πολύ καλό αποτέλεσμα για μια ακόμη φορά στην Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, με την εκπομπή της να κυμαίνεται στο νεανικό (δυναμικό) κοινό από 19,8% μέχρι και 25,2%. Το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση αν και δεν κατάφερε να φτάσει αυτά τα ποσοστά (κινήθηκε από 13,5% μέχρι και 16,9%) κατόρθωσε όμως στο γενικό σύνολο να έρθει πρώτο με μεγαλύτερο ποσοστό το 23,9%.


https://www.instagram.com/p/CVp4ixBIOKm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαφορετικό μεσημέρι

Δυναμικά ξεκίνησε το Τι λες τώρα στο Mega το μεσημέρι, αλλά άρχισε να χάνει δυνάμεις στην συνέχεια. Από 19,4% τερμάτισε στο 8,3%. Η χθεσινή μέρα στην εκπομπή σημαδεύτηκε από την ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καραβάτου λόγω του θανάτου της μητέρας της. Το Καλύτερα δε γίνεται με την Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε από 14,4% και τερμάτισε στο 14,2% με διάφορες διακυμάνσεις, αλλά στο γενικό σύνολο, έφτασε μέχρι το 19,8%

j2us epitropi

Η μάχη της μουσικής

Το 5ωρης διάρκειας J2US στον Alpha με διάφορες διακυμάνσεις που είναι φυσιολογικές για ένα τόσο μεγάλης διάρκειας πρόγραμμα (δεν χρειάζεται να σας κουράζουμε με όλες τις λεπτομέρειες) έφτασε μέχρι το 21,9% σε ένα τέταρτο του προγράμματός του, με το The Voice στον ΣΚΑΙ με πιο σταθερή πορεία να φτάνει μέχρι και το 23,7% σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Η ανάλυση των δεδομένων στην τηλεθέαση τα βράδια του Σαββάτου έχει γίνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση! Στις Blind auditions του The Voice, είχαμε και την ευχάριστη...εισβολή στο πλατό της Τάμτα.

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)


https://www.instagram.com/tv/CVqpkIig0E_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ΕΡΤ κάνει βήματα προόδου και αυτό θα πρέπει να το επικροτήσουμε στην ποιότητα των προγραμμάτων που έχει επιλέξει να δραματοποιήσει και στηρίζεται σε έργα της λογοτεχνίας. Έτσι το Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου (από το ομώνυμο βιβλίο του Γεωργίου Βιζυηνού) που ξεκίνησε στις 22.00 έφτασε το 7,5% και μέχρι 9,2% στο γενικό σύνολο.



Μπορεί να μην είναι υψηλά νούμερα, αλλά η δημόσια τηλεόραση, «χτίζει» σταδιακά ένα άλλου τύπου πρόγραμμα, με άλλη αισθητική και προσέγγιση. Το οποίο σαφώς και το χρειαζόμαστε.