Jennifer Lopez και P Diddy ξανά μαζί;

Jennifer Lopez και P Diddy ξανά μαζί;

Ήταν να μην χωρίσει η γυναίκα, και οι φήμες για πιθανές σχέσεις πέφτουν βροχή. Επόμενος στη σειρά, ο (πρώην της) P Diddy.

Στην αρχή ήταν ο William Levy Gutierrez, ο «Brad Pitt της Κούβας» και συμπρωταγωνιστής της στο video clip «Into You», αυτός που τα media ήθελαν να είναι ο νέος έρωτας της Jennifer Lopez, μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Mark Anthony. Τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε και καμία πλευρά δεν σχολίασε την είδηση και το όλο θέμα μάλλον ξεχάστηκε αρκετά γρήγορα.

Μια νέα φήμη όμως, που ίσως να έχει κάποια ψήγματα αλήθειας, διέρρευσε πρόσφατα, η οποία θέλει τη Lopez να επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της P Diddy (πρώην Sean Combs, πρώην Puff Daddy, πρώην P. Diddy και πλέον P Diddy χωρίς τελεία, σκέτο).

Lopez και Diddy υπήρξαν ζευγάρι στα τέλη των 90s, έχοντας μια θυελλώδη σχέση πάθους, προβολής και χιλιάδων δημοσιευμάτων, η οποία έληξε άδοξα εν μέσω πυροβολισμών σε μια συμπλοκή συμμοριών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να περάσει η Jennifer ένα βράδυ στο κρατητήριο και το άλλο πρωί να κόψει και τη καλημέρα στον διάσημο ράπερ και παραγωγό.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αναφέρουν πως οι δυο τους προσπαθούν να αναθερμάνουν την σχέση τους τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα έχουν θεαθεί μαζί σε ραντεβού. Μια πηγή δήλωσε πως «Ο Puff δεν είναι η πρώτη επιλογή που θα έκανα γι' αυτήν, αλλά από την άλλη ήταν πάντα πολύ υποστηρικτικός απέναντί της και την ενθάρρυνε να προωθεί την εικόνα της ως sex symbol, χωρίς ποτέ να ζηλεύει ή να θυμώνει».

Ένας άλλος στενός φίλος του Diddy είπε πως η Lopez ήταν γι' αυτόν «το κορίτσι της φαντασίας του» και «η αγάπη της ζωής του».

Καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει την εν λόγω είδηση, ακόμα, αλλά μάλλον αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που διαβάζουμε για αυτό το ζευγάρι.