Τι έμαθε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Τι έμαθε ο Λευτέρης Σουλτάτος για τη Βάσω Λασκαράκη και δεν μπορούσε να το πιστέψει

Η αποκάλυψη, μάλιστα, έγινε δημόσια σε μία σειρά από βίντεο στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Καθώς και οι δύο έχουν λογαριασμούς στο Instagram λόγω των επαγγελμάτων τους, δημοσιεύουν πολύ συχνά και προσωπικές τους στιγμές και φαίνεται πως το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα, κατά τον οποίο δε διστάζει ακόμα και να κοροϊδέψει – γλυκά ο ένας τον άλλον.

Πρόσφατα, η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος βρίσκονταν στο αυτοκίνητο. Την ώρα που άκουγαν μουσική, ωστόσο, ο σεφ προέβη σε μία αποκάλυψη, ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, με τη συνειδητοποίηση της σχέσης του τραγουδιού με τη σύζυγό του.

Λευτέρης Σουλτάτος: Η δημόσια αφιέρωση στη Βάσω Λασκαράκη και το story για τη Δέσποινα Βανδή

Το τραγούδι εξετάσεων της Βάσως Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Σε αυτά φαίνεται η Λασκαράκη να τραγουδάει με ιδιαίτερη ζωντάνια και πάθος ένα τραγούδι.







Ο σχεδόν 43χρονος σεφ, τότε, δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι αυτό είναι το τραγούδι, το οποίο όχι μόνο ήταν στις εξετάσεις της Λασκαράκη στο κρατικό αλλά και ότι με αυτό πέρασε.

Οι δυο τους, πάντως, έδειξαν να απολαμβάνουν απίστευτα αυτό που συνέβαινε και, όσο περισσότερο άκουγε τον σεφ η ηθοποιός, τόσο πιο χαρούμενη τραγουδούσε το τραγούδι.

Συνέχισε παρακάτω για κοινές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει ανά διαστήματα το ζευγάρι.