Δημήτρης Λάλος: Όταν ο Μαθιός του Σασμού συνάντησε την Μυρσίνη των Άγριων Μελισσών

Κατερίνα Μπούσιου
Δημήτρης Λάλος: Όταν ο Μαθιός του Σασμού συνάντησε την Μυρσίνη των Άγριων Μελισσών

Η συνεργασία της Κατερίνας Διδασκάλου με τον πρωταγωνιστή του Σασμού

'Ενα μικρό κινηματογραφικό διαμαντάκι ανακαλύψαμε. Πριν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί βρεθούν αντίπαλοι τηλεοπτικά φέτος, καθώς πρωταγωνιστούν σε δύο σειρές όπως ο Σασμός στον Alpha κι οι Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, που μονοπωλούν το prime time και την τηλεθέαση, η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Δημήτρης Λάλος είχαν συνεργαστεί στην ταινία «Μικρά όμορφα άλογα». Με εκείνη στον ρόλο μιας πλούσιας κυρίας και εκείνον στον ρόλο του οικονόμου που φροντίζει τη βίλα της! Κόντρα ρόλος και κόντρα εμφάνιση!



Ο αγνώριστος Μαθιός

Μπορεί αρκετοί να τον γνώρισαν και από την περσινή συμμετοχή του στον «Σιωπηλό δρόμο» του Mega, αλλά αρκετοί ήδη τον ήξεραν όχι μόνο από τις κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, αλλά και την πολύ μεγάλη του πορεία στο θέατρο. Όχι μόνο πάνω στην σκηνή αλλά και ως σκηνοθέτης. Είναι ιδρυτικό μέλος του θεάτρου «Επι Κολωνώ» αλλά και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.


https://www.instagram.com/p/CPNpM2ArQA_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μιχάλη Κωνσταντάτου, έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020 στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Σανγκάης και λόγω της πανδημίας έκανε στην συνέχεια διαδικτυακές προβολές. Στην ταινία υποδύεται τον Πέτρο έναν πρώην οικονομικό αναλυτή, θύμα της οικονομικής κρίσης που αποφασίζει μαζί με την γυναίκα του και το γιο τους να μετακομίσουν εκτός της Αθήνας. Εκείνος βρίσκει τη δουλειά στη βίλα και όταν λείπει η ιδιοκτήτρια ζει με την γυναίκα του στο σπίτι, προσπαθώντας να σβήνουν τα ίχνη της παρουσίας τους κάθε φορά που εκείνη επιστρέφει. Φυσικά το νόημα της ταινίας έχει να κάνει με την προσωπική και κοινωνική αποξένωση του ζευγαριού και την εσωτερική μάχη που δίνει ακροβατώντας ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα για ένα καλύτερο μέλλον.


https://www.instagram.com/p/CT7aL-ysqz_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα συνεργασία με τον Αντίνοο Αλμπάνη

Από το 2016 ο Δημήτρης Λάλος, έχει δημιουργήσει και τον δικό του οργανισμό καλλιτεχνικής έκφρασης το «Tempus Verum» το οποίο στεγάζεται στο θέατρο «Εν Αθήναις» και εκτός από θεατρικές παραστάσεις, γίνονται σεμινάρια για όλες τις μορφές της υποκριτικής τέχνης. Ενόψει μάλιστα των επόμενων παραστάσεων βοήθησε πριν από λίγες μέρες να στηθεί και ένα μέρος των σκηνικών σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του Σασμού. Δεν είναι κούραση για εκείνον να βοηθά και πρακτικά σε κάτι που δημιούργησε με την ψυχή του και το υπερασπίζεται ακόμη και με οικονομικό κόστος.


https://www.instagram.com/p/CTURdTYIE2V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και όπως έγινε γνωστό πρίν από λίγες ημέρες, εκτός από την παράσταση «Έκτορας» ετοιμάζει και για μια νέα θεατρική συνεργασία μαζί με τον Αντίνοο Αλμπάνη με τον οποίο βρίσκεται σε εντατικές πρόβες τις τελευταίες ημέρες.

Πολύ διαφορετικά όλα από τον τηλεοπτικό του ρόλο!

(Photo gallery: πηγή φωτογραφιών Instagram @lalos.dimitris και NDP photo agency)