Σασμός: Ο γρίφος μιας φωτογραφίας το μυστικό της Καλλιόπης και η...τύχη του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο γρίφος μιας φωτογραφίας το μυστικό της Καλλιόπης και η...τύχη του Μαθιού

Ο νέος γιατρός ξεκινά να ψάχνει το παρελθόν του. Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με την γιαγιά Ειρήνη, ενώ ο Μαθιός για μια ακόμη φορά γλιτώνει από την αποκάλυψη πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.  

Κάποιοι έχουν ήδη χάσει τον ύπνο τους στον Σασμό του Alpha. Ο Μανόλης είναι ένας από αυτούς. Έξαλλος επιτίθεται στην αδελφή του Θοδώρα, που αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι ξέρει τον δολοφόνο του πατέρα του. Ο Μαθιός μόλις μάθει τι έχει συμβεί, δεν θα χάσει καθόλου την ψυχραιμία του.



Ο Μαθιός κάνει τον...ανήξερο με επιτυχία

Από το βλέμμα του και μόνο (ο Δημήτρης Λάλος έχει κάνει θαύματα με τον ρόλο του) θα δούμε ότι ο Μαθιός αντιμετωπίζει με στωικότητα την αποκάλυψη της Θοδώρας στον Νικηφόρο, ότι ο κολλητός του και αδελφός της, έχει δεί τον δολοφόνο του πατέρα του. Έξυπνος καθώς είναι, θα τον καθησυχάσει δια της λογικής, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα. Πάλι την γλιτώνει. Είναι εξάλλου σίγουρος ότι ο Μανόλης τον φοβάται και δεν θα μιλήσει σε κανέναν. Εκεί ποντάρει την τύχη του.



Σήμερα όμως θα δούμε ότι ο Μανόλης όταν θέλει, ξεπερνά όλους τους φόβους του και γίνεται ταύρος εν υαλοπωλείο! Κάνει τέτοια επίθεση στην αδελφή του για όσα έκανε, που αν δεν είχε επέμβει η μητέρα του στην πιο κρίσιμη στιγμή, θα της στερούσε ακόμη και τη ζωή.

Spoiler Σασμός: Έρχεται ο άγνωστος αδελφός της Αργυρώς και κάνει δεσμό με την Στέλλα

Μια φωτογραφία και ένας σταυρός

Με αυτά τα εφόδια από το δικό του παρελθόν, καταφθάνει στο χωριό ο νέος γιατρός, ο Άγγελος. Δεν ξέρει τι σημαίνουν και δεν ξέρει ακόμη ποιες είναι αυτές οι δύο κοπέλες που στέκονται δίπλα στην βιολογική του μητέρα, την Ανθούλα. Στο χωριό όλοι τον καλοδέχονται και έχει τις πρώτες επαφές με τον Αστέρη και τον Πέτρο. Χωρίς ακόμη να το ξέρει βρίσκεται ανάμεσα στα παιδιά των δύο οικογενειών με τις οποίες και εκείνος έχει άμεση σχέση.



'Ερευνα ο Άγγελος, έρευνα και ο Αστέρης με την Αργυρώ, που προσπαθούν να μάθουν τι τους κρύβουν οι...μεγάλοι. Η Καλλιόπη παρά τις πιέσεις του Αστέρη, του λέει ξεκάθαρα ότι το μυστικό θα το πάρει μαζί της....στο μνήμα. Η τυχαία συνάντησή της με την γιαγιά Ειρήνη από την πλευρά των Βρουλάκηδων θα σημάνει την πρώτη κόντρα μεταξύ τους. Γιατί η Καλλιόπη γνωρίζει μια λεπτομέρεια για την ζωή της Ανθούλας, που δεν την ξέρει ακόμη κανείς. Ούτε οι Βρουλάκηδες.


https://www.instagram.com/tv/CVr6tTOoh6w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η νέα συμμαχία

Ο αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης, βλέπει τυχαία τον Αστέρη με την Αργυρώ και όταν το λέει στην Μαρίνα, εκείνη του αποκαλύπτει το τι έχει συμβεί με το ζευγάρι και πως ανάγκασε την κόρη της να τον χωρίσει. Δημιουργείται πλέον μεταξύ τους, εκτός από τον έρωτα, εμπιστοσύνη αλλά και μια...συμμαχία πολύτιμη για όσα θα συμβούν στο μέλλον. Ο καθένας θα αναμετρηθεί πρώτα με τον εαυτό του, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμος όταν αναμετρηθεί με τους άλλους να έχει φίλους που θα τον στηρίξουν.