GNTM 4: Ο Αιμιλιανός μπήκε στο reality μοντέλων και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε καθόλου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 4: Ο Αιμιλιανός μπήκε στο reality μοντέλων και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε καθόλου

Η αναπάντεχη προσθήκη και η αντίδραση των παιδιών.

Το Greece’s Next Top Model φέτος είναι το παιχνίδι των ανατροπών και στο σημερινό επεισόδιο αυτό φάνηκε. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, συνέβη μια νέα προσθήκη, η οποία ξάφνιασε παίκτες και κοινό.

Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός ήταν ο επιλαχών που είχε ορίσει η επιτροπή στο bootcamp και ο παίκτης που πήρε τη θέση του Βασίλη που αποχώρησε.

gntm

Νέος παίκτης στο GNTM και το Twitter δεν ενθουσιάστηκε

Το νέο επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με την είσοδο του Αιμιλιανού στο σπίτι των παιδιών, με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα.

Κάποιοι χάρηκαν με την είσοδό του (βλ. quadrifolio) κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν να επιστρέψει εκείνος που αποχώρησε τελευταίος από τους άντρες, και αυτός ήταν ο Θάνος.

Εκτός GNTM 4 o Γιάννης- Το βίντεο που μαρτύρησε την αποχώρησή του

Το Twitter δεν ενθουσιάστηκε με την είσοδο του νέου παίκτη, κυρίως για το γεγονός πως αμέσως κόλλησε στην ομάδα του quadrifolio. Τα tweets ήταν «αφοριστικά» με το κοινό να ζητάει ακόμη και την επιστροφή του Ηλία που τόσο άδικα αποχώρησε.



Η καινοτομία με τους επιλαχόντες που συμβαίνει πρώτη φορά

Φέτος και για πρώτη φορά υπάρχουν στο reality μοντέλων επιλαχόντες, οι οποίοι θα έμπαιναν στο παιχνίδι σε περίπτωση που κάποιος αποχωρούσε οικειοθελώς. Ο Αιμιλιανός Κλαυδιανός και η Μαρία Νέφρου ήταν οι δύο αυτοί παίκτες, με τον Αιμιλιανό να μπαίνει σήμερα (1/11) στο σπίτι του GNTM.

Τις προηγούμενες χρονιές αυτό δεν συνέβη, ούτε όταν έφυγε η Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη, ούτε όταν αποχώρησε η Μαρτίνα και στη θέση της επέστρεψε η Σουζάνα που ήταν η τελευταία αποχώρηση πλατώ.

GNTM 4: Ο αντικαταστάτης του Βασίλη και η μεγάλη αλλαγή στην οικειοθελή αποχώρηση φέτος

Η Μαρία ωστόσο δεν πήρε τη θέση της Μελίνας που επίσης έφυγε οικειοθελώς και αυτό παραμένει μυστήριο, γιατί δεν συνέβη ποτέ.

Τα σχόλια στο σπίτι για την είσοδο του Αιμιλιανού

Το πρώτο βράδυ πέρασε και το επόμενο πρωί η συζήτηση για την καινούργια συνθήκη στο σπίτι ήταν το μόνο θέμα που απασχολούσε τα παιδιά.



Ο Αιμιλιανός όπως ήταν λογικό κοιμήθηκε στο δωμάτιο των quadrifolio, οι οποίοι έγιναν και πάλι τέσσερις, με την Ειρήνη να τους πλαισιώνει.

Φυσικά τα σχόλια από τους υπόλοιπους παίκτες ήταν to the point με την Κυβέλη να «δικάζει» τη νέα πεντάδα πως δεν έχει τρόπους, η οποία πήρε στρώματα από τα δωμάτια για να φτιάξουν ένα νέο κρεβάτι για τον Αιμιλιανό.