Η Κατερίνα Ζαρίφη αποθέωσε τη Δανάη Μπάρκα: «Αναρωτιέμαι πώς δεν ήσουν παρουσιάστρια τόσο καιρό»

Η Κατερίνα Ζαρίφη αποθέωσε τη Δανάη Μπάρκα: «Αναρωτιέμαι πώς δεν ήσουν παρουσιάστρια τόσο καιρό»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το bullying με τις ρίγες δίνοντας πολλή έμπνευση στον κόσμο και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν μπορούσε να μην αντιδράσει.

Τα τελευταία 24ωρα παίζει ασταμάτητα η είδηση του bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε ένα κορίτσι που βρέθηκε δίπλα του σε εστιατόριο και για το οποίο μίλησε υποτιμητικά, σημειώνοντας, μάλιστα, ότι δεν μπορεί να φορέσει οριζόντιες ρίγες λόγω των κιλών της.

Μαζικά τότε οι celebrities αποφάσισαν να αντιδράσουν. Άλλοι με κείμενα, άλλοι με φωτογραφίες κι άλλοι και με τα δύο. Ανάμεσά τους βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» που, μόλις είδε τι συνέβη, φόρεσε τη ριγέ της μπλούζα και έγραψε:

«Αύριο πρωί, τα λέμε με πρωινό καφέ και… τις ρίγες μας. Γιατί τα ρούχα είναι για να τα φοράμε οποίοι θελουμε,όπως θέλουμε,σε ο,τι χρωμα και μέγεθος θελουμε και κανείς να μην τα κρίνει. Γιατί ο κόσμος μας δεν δημιουργήθηκε για να «κριθεί» αλλά για να αγαπηθεί

Καληνύχτα ΚΟΥΚΛΕΣ και ΚΟΥΚΛΟΙ. Καλό μήνα! Με Α Γ Α Π Η & Σ Ε Β Α Σ Μ Ο»

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μια ανάρτηση στο Tik Tok



Τι είπε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της

Η Δανάη Μπάρκα αναμενόμενα συνέχισε το θέμα και στην εκπομπή της προτρέποντας το κοινό να φορέσει ρίγες και ό,τι άλλο θέλει αν αυτό επιθυμεί.

«Πολλοί άνθρωποι έχουν δει το Σαββατοκύριακο τον σάλο που έγινε με την ανάρτηση ενός γνωστού ανθρώπου σε σχέση με ένα κορίτσι το οποίο δεν γνώριζε ότι ανέβηκε στα social media του συγκεκριμένου ανθρώπου και φόραγε ρίγες και ήταν λίγο εύσωμη.

Προφανώς έγινε ντόρος και ο καθένας έχει την άποψη του. Θέλω να πω σε περίπτωση που το βίντεο αυτό πέσει στα χέρια ενός παιδιού ή μιας μαμάς που έχει ανασφάλεια για το παιδί ή για τον εαυτό της και επειδή είναι πολλοί εκεί έξω που έχουν νιώσει υποδεέστεροι ενώ δεν έπρεπε, θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχει κανένας κατώτερος άνθρωπος εκεί έξω, όλοι είμαστε σημαντικοί και απαραίτητοι στον κόσμο και όσο αλλάζουμε τον εαυτό μας για να αρέσουμε σε τρίτους ή στην κοινωνία, χαλάμε την προσωπικότητά μας»



Το αποθεωτικό story της Κατερίνας Ζαρίφη στη Δανάη Μπάρκα

katerina zarifi danai barka riges2

«Δανάη μου, εγώ δεν αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να είσαι παρουσιάστρια. Αναρωτιέμαι πώς ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ τόσο καιρό… Γιατί το σύνολο ομορφιάς και εξυπνάδας είναι σπάνιο. Λάμψε, κορίτσι μου….

Υ.Γ. Δε θα σχολιάσω, έναν κακό, αμετανόητο άνθρωπο. Μακάρι να βρει το φως να δει την αγάπη και να βοηθηθεί», έγραψε η Ζαρίφη με την Μπάρκα να κάνει γρήγορα repost.

Κάπως έτσι, η Ζαρίφη απάντησε και στο TikTok που έκανε ο Ξιαρχό, στο οποίο απειλούσε να αυτοκτονήσει και, παράλληλα, έκανε ένα διόλου κολακευτικό σχόλιο για την Μπάρκα.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις την απάντηση του Ξιαρχό στην αντίδραση του κοινού.