Η Μαίρη που δέχτηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό απαντά με δύναμη ψυχής και ανωτερότητα

Η Μαίρη που δέχτηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό απαντά με δύναμη ψυχής και ανωτερότητα

Η κοπέλα που δέχτηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό τού απαντά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο.

Το δημόσιο bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε μία κοπέλα για τα κιλά της καθώς και το γεγονός πως φορούσε ριγέ μπλούζα έχουν γίνει trending θέμα από το βράδυ της Κυριακής. H αντίδραση τόσο των celebrities όσο και του κοινού ήταν ιδιαίτερα έντονη με σύσσωμο τον κόσμο να παίρνει το μέρος της κοπέλας και να λέει τόσο σε εκείνη όσο και σε οποιαδήποτε άλλη μπορεί να βρεθεί στη θέση της ότι μπορούν να φορέσουν ό,τι θέλουν.

Μετά από ποικίλες τοποθετήσεις, όπως αυτή της Δανάης Μπάρκα τόσο στο Instagram της όσο και στην εκπομπή της, η Μαίρη, η κοπέλα που δέχτηκε το bullying και που πληγώθηκε με τον δημόσιο χλευασμό από τον Ξιαρχό, μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και τοποθετήθηκε για το όλο συμβάν με έναν ιδιαίτερο, πολύ πιο ανώτερο τρόπο.

Είστε κι εσείς που ασχολείστε με τις ρίγες μας και κρύβεστε στις τουαλέτες...

Η δημόσια απάντηση της Μαίρης και η έκφραση της στενοχώριας της

Η Μαίρη εξέφρασε το άγχος που της έχει δημιουργήσει η κατάσταση, τη στενοχώρια που βρίσκεται τόσο εκείνη όσο και ο Ξιαρχό σε αυτήν τη θέση.



«Είναι μία κατάσταση ιδιαίτερη και από τις δύο πλευρές, δεν είναι μόνο ένας. Δηλαδή, δεν είναι μόνο η δική μου πλευρά. Πρέπει να βλέπουμε ότι μία κατάσταση εκδικητικότητας ή μία κατάσταση μίσους επηρεάζει όλους τους ανθρώπους. Επηρεάζει και εμένα, επηρεάζει και τον Τάσο, επηρεάζει και άλλους ανθρώπους που μπορεί να είναι σε μία ίδια κατάσταση. Δηλαδή μπορεί να υπάρχει και άλλος άνθρωπος που να έχει δεχθεί τέτοιο σχόλιο και να έχει νιώσει αυτό το πολύ άσχημο συναίσθημα.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αγχωμένη, γιατί νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτό. Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή. Δεν ήθελα να υπάρξει μία τόσο πολύ έντονη κινητοποίηση. Θεωρούσα ότι θα υπάρξει μία ήρεμη αντίδραση κι ότι απλά ‘Έκανα ένα λάθος. Ήταν μία λάθος στιγμή. Όλοι μας έχουμε λάθος στιγμές. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να στήνεται στον τοίχο και να πυροβολείται για κάτι το οποίο έκανε λάθος.

Τάσος Ξιαρχό: Έδωσε σημεία ζωής με μια ανάρτηση στο Tik Tok

Εγώ ήθελα αυτό να λυθεί προσωπικά. Γι’ αυτό και του έστειλα ένα προσωπικό μήνυμα. Ήθελα να λυθεί μεταξύ εμού και του ίδιου. Μπορούσε απλά να απολογηθεί, να βάλει ένα τέλος και να λήξει εκεί.

Είμαστε σε μία κοινωνία, το 2021, άνθρωποι πετάνε στο φεγγάρι και δεν περιμένεις πραγματικά ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα -μιλάω για τον Τάσο όχι για εμένα-, να μη σωπαίνει πέντε λεπτά, να μη μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να πάρω τον χρόνο μου να σωπάσω και εγώ και να πούμε ότι ‘τέλος, δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε’.

Από την αρχή έχω πει ότι δε θέλω να πάει δικαστικά. Δεν έχω να χωρίσω κάτι με τον άνθρωπο. Δεν έχω πραγματικά τίποτα να χωρίσω μαζί του»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα stories του συμβάντος.