Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε από το GNTM 4: Έξαλλο το Twitter με την παραμονή του Τζόνι (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε από το GNTM 4: Έξαλλο το Twitter με την παραμονή του Τζόνι (photos)

Ο Αγγαίος βρέθηκε εκτός GNTM αλλά δεν έχει αντιδράσει ακόμα στο Instagram.

Με ακροβατικά έπρεπε να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή λήψη οι παίκτες του GNTM 4 που παραμένουν στο παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης υπήρξε ένταση μετά την απόφαση της Κυβέλης να δώσει το disadvantage της στον Κωνσταντίνο ο οποίος δεν περίμενε να ακούσει το όνομά του.

Η εξήγηση για το disadvantage

H Kυβέλη εξήγησε πάντως πως θεωρεί τον Κωνσταντίνο έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες ενώ ο ίδιος ο Κωνσταντίνος τόνισε πως νιώθει πολύ προδωμένος μιας και η Κυβέλη στις διακοπές των δύο εβδομάδων που προηγήθηκαν εξαιτίας των πυρκαγιών, αποφάσισε να αλλάξει στρατόπεδο.

Η Κυβέλη ανταπάντησε πως η ψυχολογική της άνοδος έχει γίνει χάρη στην ίδια και τόνισε πως δεν χρωστάει την χαρά της σε κανένα.

Πάντως ο διάλογος αυτός ανάμεσα στην Κυβέλη και τον Κωνσταντίνο δημιούργησε αναβρασμό στα παιδιά και όλοι μπήκαν σε μια λεκτική διαμάχη με επίκεντρο την Κυβέλη.

GNTM 4: Τα μοντέλα έγιναν… φωτογράφοι και art directors για μια μέρα - Το Twitter ξεκαρδίστηκε

Το δεύτερο άτομο που είχε disadvantage ήταν ο Αιμιλιανός.



Στο σετ και στη διάρκεια της φωτογράφησης, τις εντυπώσεις έκλεψε ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος ανέβηκε στο φεγγάρι που χρησιμοποίησαν και οι παίκτες και φωτογραφήθηκε.



Οι χειρότερες πόζες



Μετά το τέλος της φωτογράφισης οι διαγωνιζόμενοι συνάντησαν ξανά τους 4 κριτές του GNTM για τη διαδικασία της αξιολόγησης. Η Όλγα, ο Στυλιανός και ο Αγγαίος ήταν οι τρεις με τις χειρότερες φωτογραφίες.

Η Όλγα τελικά είχε την τρίτη χειρότερη λήψη και σώθηκε και απέμεινε ο Στυλιανός με τον Αγγαίο στις δύο χειρότερες προσπάθειες. Ο Αγγαίος ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά.


https://www.instagram.com/p/CVyoQGsKy-t

«Από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλάζουν τα πάντα, το τι έχει συμβεί», ανέφερε ο Αγγαίος στο άκουσμα του ονόματός τους για τη νέα αποχώρηση από το ριάλιτι μοντέλων και συμπλήρωσε:

«Είναι κάτι που δεν το περίμενα, πολλοί δεν το περίμεναν, πολύ απότομο, είμαι από τα άτομα που δεν βρίσκονταν ποτέ τόσο χαμηλά, είναι φάση απογοήτευσης και θυμού, έχουμε περάσει τρεις μήνες εδώ και αυτή η μετάβαση από το σπίτι στην πραγματική ζωή είναι απότομη».

O Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το modelling για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες. Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports.

Πάντως το Twitter δεν καλοδέχτησε την αποχώρηση του Αγγαίου και όλοι πιστεύουν πως η αποχή του από τα social media και μετά την αποχώρηση, σημαίνει πως ο Ποθητός θα επιστρέψει στο GNTM 4 με τη δεύτερη ευκαιρία. Δες τα σχόλια παρακάτω.